Szerbia-Magyarország meccsre mit tippeltek?
Figyelt kérdés
2023. szept. 1. 22:25
1/21 anonim válasza:
egygólos szerb gőzelem vagy döntetlen, de a magyar győzelemre is van némi esély.
Te mit tartasz valószínűnrk?
3/21 anonim válasza:
Hozzuk szerintem, bár hiányozni fog a szurkolás
5/21 anonim válasza:
Nos, nem leszek népszerű a tippemmel, de amikor fogadok, nem a szívemre, hanem az eszemre kell hallgatni. Én úgy vélem, hogy 3 gólos vereség benne van. 3-0 vagy 4-1 a tippem. (persze ez nem szentírás)
6/21 anonim válasza:
1-0. Beállunk védekezni, a szerbek meg nagy nehezen begyötörnek majd 1 gólt.
7/21 A kérdező kommentje:
De miért kell beállni védekezeni?Tán a foci kommentátoroktól tanultad oké jó az 1-0 nem kell rohanni!Pedig még 5-0nál is rohanni kell nem hogy 1-0nál!Még 45+1be nem hátra adogatni!
2023. szept. 2. 14:48
8/21 A kérdező kommentje:
Meg ilyet hogy 1 percen belül van 2 helyzet és gól születne!Könyörgöm ha már az első helyzet be megy középkezdés van nem tudna születni 2 gól!
2023. szept. 2. 14:50
9/21 anonim válasza:
#5-ös.
Szerintem azért a 3 gólos vereség nem valószínű, hacsak ha nem sérülnek le sokan vagy pedig komoly bírói ellenszélben kell játszani. Nem is tudom mikor volt 3 gólos vereség amióta Rossi a kapitány?
Ez a "beállunk védekezni" szófordulat nem hiszem leírná a magyar csapat játékát, talán a szerbek birtokolják majd többbet a labdát, de gőzöm sincs, hogy Rossi milyen stratégiát és taktikát eszelt ki. Lehet inkább kontrázni fognak a magyarok, mert mégis Belgrádban játsszák a meccset, de ha megvan az első szerb gól, akkor meg a mi csapatunknak kell kezdeményezni.
10/21 anonim válasza:
Elég gyengének tűnik most a magyar keret. Szoboszlai, Sallai, Kerkez, Willi Orbán játszanak rendszeresen és teljesítenek jól a klubcsapatukban mostanában. Négy ember meg kevés lesz a szerbek ellen. Fiola, Kalmár a kiesőjelölt Fehérvárból, sérülés után kapott meghívást...Nagy Ádám is teljesen el van tűnve az olasz másodosztályban, jó egy éve nem hallottam róla semmit. Szalai Attilának eddig nem sült el túl jól a Hoffenheimbe igazolás, ez lehet látszani fog a válogatott teljesítményén is. Ádám Martin is eléggé formán kívül játszik a dél-koreai csapatában, Varga Barna villog a Fradiban, de válogatott szinten sokat nem mutatott még. Lang Ádámról se nagyon hallottam mostanában, Callum Styles az angol harmadosztályban ragadt, Schafer András megint sérült, talán még Loic Negoban lehet fantázia. De ez így elsőre kevésnek tűnik nekem, aztán meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!