Focisták, mi jut eszetekben mikor megláttok egy női játékvezetőt?
Figyelt kérdés
Mi az első vélemény, és mit gondoltok akkor, ha egy félidő után látszik, hogy jól csinálja?2010. okt. 16. 17:56
1/8 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem, hogy asszisztensekre is vonatkozik a kérdés
2010. okt. 16. 17:56
2/8 anonim válasza:
Hát az, h nem semmi egy csaj......ha szereti, meg ért is hozzá, amit csinál, akkor miért ne?! :)
3/8 anonim válasza:
Nem az a lényeg, milyen nemű, hanem hogy hogy végzi a dolgát ;)
5/8 A kérdező kommentje:
és ha mmég jól is néz ki, képesek lennétek meccs végén randira hívni?
2010. okt. 16. 18:38
7/8 anonim válasza:
Ha randira nem is hívnám, azért mezt cserélhetnénk...;)
8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, nem tudom hogy a többieknél hogy működik, de én személy szerint mindig hordok pamutpólót a mez alatt, mert hülye nejlonból vannak a mezek és azt utálom, szóval a mezcsere még mehet is...
Egyébként a randi miért van kizárva?Mondjuk én nem az a fajta lány vagyok akit egyébként randira hívnának, de a megyénkben dolgozik sporiként egy baromi szép lány, akit furcsállom hogy még egy játékos se hívott randira...Miért?
2010. okt. 23. 23:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!