Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Röplabda vagy foci középsuli...

Röplabda vagy foci középsuli mellet?

Figyelt kérdés
A lányom 9 éve focizik és idén kezdi a középsuli egerben bejárós lesz egy 25percre lakunk busszal. Ahol élünk jelenleg már nem olyan színvonalas a foci mint régen Egerben a legjobb a csapat de sok edzés lesz és keményebb mint itthon nem tudjuk ?ire lesz ideje suli mellett. A röplabda is érdekelné az is van Egerbe csak nem tudjuk az mennyire jó és hány edzés van illetve vannak e versenyek mi lenne a legjobb döntés? A focit valószínűleg abbahagyná itthon és vagy Egerbe folytatná vagy ropizne Egerbe amibe meg nincs annyi tapasztalata

2023. aug. 29. 17:25
 1/5 anonim ***** válasza:
44%
A roplapda sokkal jobb a lányoknak foci az felejtős mert örültek módjára játszanak komoly bajok is lehetnek pl ha fejen vagy nunántaláljákszegenyt szóval a foci felejtős a roplabdat szeeetik altalaban a lányok. Arra irasd be!
2023. aug. 29. 17:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Osztalytarsamat nemi szerven találtak masikat meg fejen akik fociztak. A röplabdaba kevesebb a baleset ez saját tapasztalat.

De ha ő a focit szertne jobban akk orasd be arra.

Amúgy bocsi most olvasom h 9 éves. Hat nem tudom. Esetleg úszás? Vagy valami tanc? Miért ragaszkodik a labda játékokhoz? 9 évesen szerintem egyik sem megfelelő.

2023. aug. 29. 17:33
 3/5 A kérdező kommentje:

Kilencedikes nem 9 éves

15 eves

2023. aug. 29. 17:59
 4/5 anonim ***** válasza:
9 ève focizik. Ha szereti folytassa
2023. aug. 29. 18:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"Nunántalálják". Ezen röhögtem :D

Amúgy igaz, de a férfiakra is... Sorfalat állnak kapu előtt, akkor szerinted miért nyúlnak a tökükhöz?

2023. aug. 29. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!