Mit szólsz hozzá hogy a Szaúdi Professzionális Liga elszipkázza az Európában focizó sztárjátékosokat? Mohamed Salah, Neymar, Messi, Ronaldo, mind oda mennek.
Egyre jelentősebb tényező kezd lenni a Szaúdi Professzionális Liga, a mérkőzéseiket Magyarországon a Spíler TV elkezdte közvetíteni: [link]
Az araboknak rengeteg pénze van, szerintetek könnyen előfordulhat, hogy a nagy sztárjátékosok nélkül maradó európai labdarúgó bajnokságok elveszítik a nézőiket?
"Ezek mind kiöregedett sztárok, láttuk őket eleget, most már az új csillagokra kíváncsi a nép, mint Hóland, Embappé, Viníciusz Dzsunior és Dom Szoboszlai."
Elkezdtem olvasni a válaszodat, eleinte komolyan vettem azt, amit írtál, de amikor elolvastam az új csillagok között Szoboszlai Dominik nevét, majdnem kiköptem a kávémat a röhögéstől. 😂
Akkora karriert fog Szoboszlai befutni a Premier League-ben, mint Bogdán Ádám a Liverpoolban. 2 mérkőzést kapott összesen, utána kölcsönadták alsóbb osztályok csapatainak, de ott se tudott sokat játszani, mert állandóan lesérült, nem bírta az angol focit a fizikumával. 5 év alatt Bogdán mindösszesen 37 mérkőzésen lépett pályára, ebből 2 az angol élvonalban, a többi pedig alsóbb osztályok csapataiban kölcsönjátékosként. Többet volt a gyengélkedőn, mint a pályán.
Szoboszlai néhány mérkőzés (vagy edzés) múlva lesérül és utána hónapokig kispadon se fogod látni az új csillagodat. A Liverpool vezetése pedig látva, hogy nincs meg a kellő fizikuma Szoboszlainak az angol élvonalhoz, kölcsön fogja adni egy League One-ban játszó csapatnak. Onnan pár év múlva tárt karokkal várja majd a Ferencváros.
Messi az USÁ-ba ment és nem az arabokhoz!!!
Nem hiszem, hogy egyik a másik helyébe lép. Ugyanúgy menni fog minden csak nem 5 hanem 6 bajnokságon lesz a világ szeme. Egy Real-Barca helyett nem fog senki arab ligát nézni, de egy Almeria - Getafe meccsnél simán. Ezek a spanyol vagy olasz alsóházi meccsek olyan rosszak mint az NB1, nem érdekel, hogy a világ mely pontján van ha a meccs jó és milyen pénzből hozták össze.
A Hollywoodi filmek a legjobbak, de mégis megnéztem a Squid Game-t mert tetszett. Pedig koreai ha jól tudom.
A pénz nagy úr. A macska-jaj című filmben is van az a mondás, hogy amit nem tudsz megoldani pénzel, azt old meg sok pénzel !!
Igaz nagyrészük kiöregedett játékos és elmennek kicsit levezetni, pénzt keresni. Némelyikük kb megnyert mindent már. Vannak a fiatalabb játékosok akik egyértelműen a sok pénz miatt igazolnak oda.
Fizetési sapka kellene.
Valamint igazságos versenyrendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!