Hogyan tudnék ennyi idősen bármilyen focicsapatba bekerülni?
21 éves lányként elgondolkoztam,hogy szívesen fociznék ismét,jól ment,mindig is szerettem,de nem foglalkoztam vele komolyan,csak iskolás csapattal jártam meccsekre még jó pár évvel ezelőtt. Most hobbiból csinálnám,mert szabadidőmben még edzeni szoktam,már régóta,mert ha nem sport,akkor valami más kellett,de a foci mégis egy más feeling egy csapattal játszani😁 De fogalmam sincs,hogy működik jelenleg ez a rendszer,és hogy ennyi idősen van-e még ilyenre lehetőség.
Köszönöm a válaszokat!😊
Fiúként sok megye 1-ben versenyző csapat befogad felnőtt játékost, és nekik még alacsonyabb osztályokban is vannak lehetőségeik.
Lányoknak sokkal nehezebb, mert nagyon kevés klubnak van felnőtt női futball csapata.
Nem mondom, hogy esélytelen, de nem csak rajtad múlik, már eleve az kérdés, hogy van-e a közeledben női futballcsapat.
Ha van a környéken női futball csapat, oda csatlakozhatsz.
Erre felénk ha jól tudom van.
Az Isten óvjon meg az amatőr női csapatoktól! 3/4 pályát én kerülném, a közösség jó, de focizni nem tudnak.
Női NB2, NB1, írj a kluboknak, hátha van próbajáték, ha kicsit is tehetséges vagy egyből lecsapnak rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!