Telefonon vagy gépen biztonságosabb belépni TippmixPro-ra?
Figyelt kérdés
A közelmúlt eseményei miatt kérdezem. - Sok adatlopás.
Vagy van app?
Esetlegesen biztonságossá tehetőbb valahogy a használata?
2023. júl. 30. 09:38
1/13 anonim válasza:
Ne bízz ebben az oldalban, nekem ma reggelre eltűnt az egyenlegem...
2/13 anonim válasza:
A legbiztonságosabb mód hogyha valami normális sportfogadó oldalra regisztrálsz be és hagyod ezt a gagyi sz@rt..
3/13 A kérdező kommentje:
Nekem még nem tűnt el, és remélem nem is fog.
De eltűnt egyenleggel mit lehet csinálni?
Meg az itt reklámozott Vegas.hu biztonságosabb e téren?
2023. júl. 30. 10:31
4/13 anonim válasza:
Nekem szerintem azért tűnt el az egyenlegem, mert a rendszerből törlődtek bizonyos meccsek eredményei, amikre fogadtam és emiatt a naplóban "nyitott" fogadásként értelmezi azokat amiket már egyszer jóváírtak. És ezt tegnap este óta képtelenek kijavítani...ennyit erről az oldalról.
5/13 anonim válasza:
Ezek nem valós félelmek. Nem fog sem adatot sem pénzt lopni a tippmixpro.
6/13 A kérdező kommentje:
Nemrég olvastam, hogy a tippmixpron rengeteg (adat)lopás IS történt, a pénz mellett. Valamelyik héten, ráadásul elég szép számmal.
Szóval...
Viszont én (!) nem állítottam, hogy ez az oldal tette volna.
2023. júl. 30. 19:09
8/13 anonim válasza:
Hiába pontoztatok le, a tippmixpro ellopta a pénzem. Tegnap kötöttem pár élő fogadást amik jöttek. Ezeket jóvá is írta a rendszer a belső egyenlegre. Ma reggelre ez az összeg eltűnt. A megtett fogadások "nyitottként" szerepelnek, az eredmények törlődtek az adatbázisból. És az egész mai nap nem volt elég arra hogy ezt helyre hozzák. Gondolom mindenki nyaral és leszarják a fogadók pénzét. A pofátlanság csúcsa. Szerencsére jelentéktelen összegről van szó. De mi lenne ha mondjuk 500 ezerről lenne szó? Akkor is nézhetnék ki a fejemből és reménykedhetnék hogy hátha megkapom a pénzedet. Ez az oldal egy vicc, EGY NAGY VICC!
9/13 anonim válasza:
A tippmixpro egy vicc, és te is egy vicc vagy hogy itt rinyálsz a support cseszegetése helyett. Ember, ez egy állami cég, mo. jelenleg legnagyobb fogadóirodája, nem fogja ellopni jóskapista pár ezer forintját. Technikai hiba van, más is jelezte más platformon, hibázni pedig mindenki hibázik. Vissza fogod kapni a pénzed, ne izgulj. Addig ott a vegas, menj és játssz normális helyen.
10/13 anonim válasza:
Meg mi az hogy sok az adatlopás? :D ha egy ilyen cégnek adat kéne, akkor az állami nyilvántartásból kikopiznák és kész :D Matolcsy kiment az oroszokhoz, és hitelt vett fel a nevedre, vagy mi? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!