Szerintetek meddig fognak eljutni a magyar csapatok az Európai Konferencia Ligában?
Figyelt kérdés
Csütörtökön játsza első selejtező mérkőzését a Fradi, a KTE, a DVSC és a ZTE is.2023. júl. 25. 15:25
1/4 anonim válasza:
Fradi, ZTE kiesik az első körben, Kecskemét szerintem eljut a másodikig, Debrecen sötét ló, Dzsudzsákkal okozhatnak meglepetést is akár eljutnak 3. fordulóig.
2/4 anonim válasza:
A Fradi továbbjut, még esetleg a Kecskemét, többi csapat kiesik.
3/4 anonim válasza:
Tavasszal már seki nem lesz ott.
4/4 anonim válasza:
ZTE - Osijek ellen kiesik
KTE - RFC ellen kiesik
Loki - Alashkertet kiejti, Rapid ellen kiesik
FTC - Shamrockot kiejti, Dinamot kiejti,
utána
Zalgiris/LTU vagy KI/FAR
Rakow/POL vagy HJK/FIN
Zrinjski/BIH vagy Breidablik/ISL
Aris/CYP
Ljubjana/SLO
kaphat ellenfelet, és szerintem bejut a csoportkörbe, ahol legrosszabb esetben 2. kalapos lesz, de ha 3 csapat kiesik, akkor 1. kalap és elkerüli a Juvét, Bilbaot, Villát és a Frankfurtot.
PO-ig el fognak menni...
Tudom, krízis van most a Fradinál, de valamiért azt gondolom, kicsit túl van hype-olva - függetlenül attól, hogy blama volt a 0-3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!