Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Filkor Attilának miért alakult...

Filkor Attilának miért alakult így a karrierje?

Figyelt kérdés
4 évig volt az Inter, aztán 5 évig az AC Milan igazolt játékosa, azonban egyetlen bajnokin sem lépett pályára egyik csapatban sem, folyamatosan kölcsön adogatták alacsonyabb osztályú csapatoknak. Miért nem próbált meg idejében lelépni valahova, ahol játéklehetőséget is kapott volna és felépítheti magát, miért volt ez neki jó hogy félévente egyik noname csapattól küldték a másikhoz?
2023. júl. 24. 14:49
 1/3 anonim ***** válasza:
86%

"miért volt ez neki jó hogy félévente egyik noname csapattól küldték a másikhoz?"

?? Nem látok ott noname csapatokat, csak akkor, amikor már régen vége volt neki. A Bari, Livorno, Sassuolo nem noname csapat.

Amúgy nem tudom, kéne hallani tőle a storyt, hogy pontosan mi történt, én ha olvastam is ilyet tőle, hát akkor elfelejtettem.

Másképp csak tippelget a magyar, és rendszerint rosszul. Dzsudzsákkal kapcsolatban is tévhitben él az ország 90%-a.

2023. júl. 24. 15:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Pont hogy a karrierje elején volt Grossetto, Gallipolli Calcio, Triestina, akkoriban a Sassuolo is noname csapat volt 0 Serie A-s múlttal. Ezek közül a Barira és a Livernora lehet ráhúzni hogy ismertebb csapatok voltak akkoriban, bár mindkettő a lejtőn volt.
2023. júl. 24. 16:39
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

"Pont hogy a karrierje elején volt Grossetto, Gallipolli Calcio, Triestina, akkoriban a Sassuolo is noname csapat volt 0 Serie A-s múlttal. Ezek közül a Barira és a Livernora lehet ráhúzni hogy ismertebb csapatok voltak akkoriban, bár mindkettő a lejtőn volt."

Hát én mondjuk inkább a Budafoki, Gyírmóti, Avellino-i kirándulásokra gondolok.

A Bari vagy Livorno ismert csapatok, nem rájuk lehet húzni, hanem azok. Nem csak akkoriban - ma is azok. Aki ismeri a focit, annak ezek nem rosszul csengő nevek, ahogy a Châteauroux sem.

Más kérdés, hogy nem ezt vártuk tőle, nyilván. Amúgy kicsit olvasgatva a régebbi dolgait, szerintem neki problémák voltak a személyiségével. Most már emlékszem az MTK-s balhéra is, kicsit túl soknak képzelte ő magát már akkor is, amikor még az égvilágon senki sem volt. Aztán akkor sem nagyon akart neki leesni, hogy ebből nem az lesz, amit ő eltervezett, amikor már régen egyértelmű volt.

Ékes példája annak, hogy a puszta "nyers" tehetség semmit sem ér a megfelelő hozzáállás nélkül. Szokásosan azért nem adtak neki lehetőséget, mert "magyar" (LOL), meg a többi.

Ha nem egyből akart volna 10lépcsőt lépni, akkor felfogta volna időben, hogy sokkal hamarabb érheti el a célját, ha először 1-2 őt lép, és mondjuk nem az Inter\Milan kezdőjébe akar bejutni, és kárhoztatja magát az állandó kölcsönös csapatcserékre, hanem egyszerűen eligazolt volna idejében kb. bárhova, és akkor megtudta volna mutatni, hogy mire is képes valójában. Nyilván minden évben beilleszkedni valahova, ahonnan tudod, hogy jó eséllyel mész is el 1év múlva nem olyan könnyű. Stabilitás kell a fejlődéshez. Nagy volt az arc az eredmények előtt, az pedig nem jó omen.

Ha maradt volna a seggén az MTK-ban, akkor simán pár év múlva eligazolhatott volna valami értelmes csapatba, ahogy nem kevés hazai játékosunkat vették itthon észre. Egy holland csapatból lazán lehet dobbantani, ha tényleg akkora sztárnak született, mint azt ő magáról hitte. De ő azt gondolta, hogy neki egyből a legnagyobb csapatokba kell jutni. Hát, ilyen az, amikor nagyobb a kabát a kelleténél.

2023. júl. 24. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!