Vegas.hu sportfogadó oldalról mik a benyomásaitok? Oddsok és kínálat telintetében?
Figyelt kérdés
Azért fontos, mert ez legális, magyar oldal és érdekelne, hogy jobb-e, mint a tippmixpro.2023. júl. 23. 22:51
11/14 anonim válasza:
ma is majd nem "buktam" a cash out-tal
:)
3.75 odds volt a paksi döntetlen, de már megtettem a fogadást amikor észre vettem, hogy 4.00-es odds is van -rw-.
A cash out-tal kivettem a tétet és visszatettem a nagyobb oddsal
12/14 anonim válasza:
7#
... jól átvertek, 1-1 lett.
:)
13/14 anonim válasza:
Hihetetlen hogy nem bírod megérteni amit írtam erről.
14/14 anonim válasza:
A tippmixpro egy nagy szar, mindig van valami probléma vele. Alapvetően is baromi lassú és túlkomplikált a kezelőfelülete, az élő fogadás opció rendszeresen összeomlik és órákig nem elérhető, a nyeremények kifizetésénél is előfordul több órás várakozás, ami miatt lekésheted azt a fogadást amit kinéztél ha mondjuk all-in taktikával játszol. Ezen kívül olyan finomságokat is tapasztaltam már, hogy egyszerűen eltűnik a pénz a belső egyenlegedről, vagy korábban már jóváírt fogadások random "nyitottá" válnak, vagy a befizetett összeget nem tudják jóváírni...egy szóval katasztrófa az egész, az még elnézhető is lenne, hogy hiányoznak olyan opciók mint pl a cash out vagy élő fogadásnál a következő gól időintervalluma, de ezek a fent említett technikai problémák teljesen használhatatlanná teszik a rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!