Miskolcon hol vannak még szabadtéri kosárlabda pályák?
#1: Igen arról tudok, de az egy áruháznál van. De az nem valami alkalmas arra, amire én gondolok.
#2: De az be van zárva? Kapuk vannak, esetleg magas kerítés?
#3: Az nem csak egyetemistáknak van? _(Régen oda jártam, ha ez számítana, hehe) A futópálya "mögött" lehet, szerintem arra gondolsz.
#4: Az nagyon kis picike és gyengécske, szoktam zsákolni és azt lekapnám hamar, a gyerekek meg sírnának, hogy nincs palánk. Bár sajnos inkább a focit rugdossák azt gondolom, mintsem kosaraznának.
#5 nem tudom én még a focipályánál voltam és láttam hogy vannak a kosárpályánál de annyira nem figyeltem meg hogy van-e ott kerítés vagy kapu
(2-es voltam)
Ma pont arra jártam és megnéztem. Az egyetemvárosban az Uni hotellel szemben vannak palánkok, de szerintem az max streetball pálya, közel vannak a palánkok.
Viszont az mindenki előtt nyitva van.
#2: Köszi! Majd megnézem, kíváncsi vagyok milyen állapotban van.
#7: Igen, maps alapján se tűnik nagynak, a lényeg a palánk és háló (megléte), állapota úgyis.
Tudom,hogy nem válasz a kérdésedre, de: lenne valakinek kedve kosárlabda pályán táncvideókat felvenni? Ha valaki nagyon nem tud,max TikTok táncokat
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!