Már bontjátok ti is a pezsgőt és ünneplitek a Klaksvík-et? 🍾🍾🍾
Ezt 13 év tapasztalata után, és naprakész rálátás mellett bóknak veszem egy ilyen kultúrát és alapvető illemtani ismereteket nélkülöző, ismeretlenül degradáló bunkó átlagprolitól :)
12
Leszarom a személyeskedésed, a tények magukért beszélnek. Fogalmad sincs, hogy miképp működik az európai foci, és az érzelmeid alapján ugatod a semmit. Prolizol itt, meg illemről beszélsz - szerintem az illem ott kezdődik, hogy nem okoskodok megfelelő tudás nélkül, a nem proliság meg ott, hogy képes vagyok felismerni azt, hogy nem tudom miről beszélek, és eszembe jut Dunning-Kruger. Nos, az esetedben ezek nem sikerültek. Sajnálatos, hogy ilyenkor olyanok akarnak véleményt formálni, akiknek alapvető ismereteik sincsenek, csak köpködni akarnak. Én is köpködhetném a fradit, mert utálom őket, de az UEFA oldalán objektíven látható, hogy mit tettek. Minden más csak a saját tudatlan elméd projekciója.
Te vagy az, aki habzó szájjal kezdett szitkozódni a realitások hallatán. Meg ne sértődj, de én nem egy haverod vagyok, hogy csak úgy rám akaszkodj teljesen ismeretlenül, úgyhogy bár ki vagy éhezve a társaságra, de sajnos magadra hagylak hogyha nem bánod, mert nekem viszont van más dolgom is.
Milyen realitásról beszélsz, te szerencsétlen?
"Meg ne sértődj, de én nem egy haverod vagyok, hogy csak úgy rám akaszkodj teljesen ismeretlenül, úgyhogy bár ki vagy éhezve a társaságra, de sajnos magadra hagylak hogyha nem bánod, mert nekem viszont van más dolgom is." Mondtam már, hogy ne projektálj.
Szóval a tények -> A Fradi "sok" UEFA-koefficiens hozott haza, amivel az összes magyar csapat jól járt = nem tett semmit a magyar fociért, mert Dárdai. Micsoda érvek kérem, a tények nem zavarják, csak ugatja a semmit, meg személyeskedik. Tipikus balfax vagy, aki annyira sem képes, hogy legalább befogja a száját, amikor rávilágítanak, hogy hülyeséget beszél.
Gyengébbek kedvéért (szerintem eddig azt sem tudtad, hogy ez létezik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!