Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit szólnak a károgók a...

Mit szólnak a károgók a fociba fektetett millíókhoz, most hogy Szoboszlait leigazolta a Liverpool?

Figyelt kérdés
Kellett hozzá pár év, de így működik egy befektetés :)
2023. júl. 3. 20:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
33%
Meglátjuk ott helyt tud -e állni, nagyon más kávéház egy Liverpool meg egy Leipzig. Ott eleve angolos szurkolás van, rohadt komoly csapattörténelem. Ha valamit elront, úgy fogja kapni az ívet, hogy lehet sírva megy be az öltözőbe...szóval ezekre is kész kell lennie. Meg a durva angol foci, ahol szétrúgják.
2023. júl. 5. 11:42
 12/16 anonim ***** válasza:
73%

#11-es.

Gera rögtön az Nb1 után került a PL-be és nem vallott szégyent.

Nekem Szobó mentálisan is erősnek tűnik, nem az a fajta, aki könnyen megtörik. A játéklehetőségért viszont nagyot kell majd küzdenie.

2023. júl. 5. 17:02
 13/16 anonim ***** válasza:
33%
Gera az messze nem világtopcsapatban volt, mondom egy Liverpool kaliberű team az nagyon más kávéház.
2023. júl. 5. 17:21
 14/16 anonim ***** válasza:
73%

A Fradiból a West Hambe kerülni szerintem nagyobb ugrás, mint a RB Leipzigból a Liverpoolba.

Érzésem szerint azért te nagyon alábecsülöd a Bundesligát.

2023. júl. 5. 17:27
 15/16 anonim ***** válasza:
33%
Kár hogy nem a West Ham-be került, hanem a West Bromwich Albion-ha xD Nagyon nem ugyanaz. Azóta már nem is a PL-ben szerepel az a csapat, hanem lejjebb.
2023. júl. 25. 01:51
 16/16 anonim ***** válasza:
39%

Tévesztettem, de a lényeg, hogy Premielr Leauge-beli liscsapathoz kerülni, a magyar bajnokságból igen nagy ugrás.

2023. júl. 25. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!