Van esély rá, hogy Marco Rossi után Löw legyen a válogatott szövetségi kapitánya?
Figyelt kérdés
Joachim Löw2023. júl. 3. 12:25
2/9 anonim válasza:
Én nagyon adnám. Amióta elment a német válogatott kispadjáról azóta szét van esve a német válogatott.
3/9 anonim válasza:
Meg az orrtúrás és a faszvakarás is kevesebb lett nélküle a kispadon :D
4/9 anonim válasza:
Az pont nem érdekelt felőlem vakarózhat meg szagolgathatja magát, de amíg ő volt a szövetségi kapitány addig jöttek is az eredmények a németeknél.
5/9 anonim válasza:
Biztos a feromonjai váltottak ki potencianövelő hatást. Mármint a csapatra...
6/9 anonim válasza:
Löw Zsolt legyen inkább. Joachim lúzer. Vele estek ki címvédőként már a csoportból 2018-ban.
7/9 anonim válasza:
Valamikor a jövőben Lőw Zsolt tényleg lehetne, meg esetleg majd megint Dárdai, ha úgy érzi. illetve esetleg még Bölöni László, bár ő már 70 éves, de még aktív.
8/9 anonim válasza:
Legyen szerintem Skvaris Frigyes.
Az egy jó edző hírében áll.
9/9 anonim válasza:
Szerintem egyenesen Jürgen Kloppot kellene becserkészni erre a feladatra, annál alább ne adjuk ilyen nívós csapat mellé, mint amilyen a magyar válogatott.
Most pedig térjünk vissza a realitásba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!