Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Melyik labdarúgó ligát kövesse...

Melyik labdarúgó ligát kövessem figyelemmel, ha nem akarom, hogy tucat legyek, de azért a minőség is fontos?

Figyelt kérdés

Európai topligák, magyar NB1, BL, nagy válogatottak, nagyjából ennyiből áll valamennyi futballkedvelő osztálytársam és barátom érdeklődési köre, nekem ez unalmas.

Szívesen néznék valami egyedibbet (online stream), mit javasoltok? Norvég, román esetleg? Persze lehet Európán kívüli is.

2023. júl. 2. 06:46
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Ha van rá lehetőséged online, akkor a brazil, az argentin bajnokság, a Libertadores Kupa (dél-amerikai BL) tud izgalmasabb meccseket hozni, mint az európai topligák küzdelmei.
2023. júl. 2. 06:51
 2/5 anonim ***** válasza:
57%
Én meg nem úgy nézem, mintha téged érdekelne a foci. Ne pocsékold rá az idődet.
2023. júl. 2. 07:25
 3/5 anonim ***** válasza:
64%
NB III.
2023. júl. 2. 08:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Major League Soccert
2023. júl. 2. 14:58
 5/5 anonim ***** válasza:
46%

Norvég nem rossz választás, de pl. egy ideje olyan sok mixet raktam egyiptomi bajnokikra, hogy már jobban ismerem az NB I.-nél is. :D

Bár azt nem tudom, hogy streamelik e valahok.

2023. júl. 24. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!