Milyen poszton játszhatnék ezek alapján fociba?
Figyelt kérdés
170 cm 55 kg vagyok.Gyors vagyok,jó a kondícióm,elég jó a lövőtechikám,viszont elég gyatrán passzolok és gyakran nem látom át a helyzeteket.Szerintetek ezek alapján milyen poszton játszhatnék?2023. jún. 30. 19:59
11/37 anonim válasza:
Bocs, te fogalmaztál egyes szám első személyben.
12/37 anonim válasza:
Menj el csatárnak úgy is mindenkinek csatár kell
13/37 anonim válasza:
Hagyd a picsába! Még a focihoz is hülye vagy. Menjél újságírónak.
14/37 A kérdező kommentje:
Miért lennék hozzá hülye?Gondolom te nagyon értesz hozzá,azért osztod itt az észt.
2023. jún. 30. 22:10
15/37 A kérdező kommentje:
De még senki se válaszolt a kérdésre.Ostoba értetlen nép...Az ilyenek miatt szégyenlem,hogy magyar vagyok.
2023. jún. 30. 22:11
16/37 anonim válasza:
Idéznélek "elég gyatrán passzolok és gyakran nem látom át a helyzeteket", "cselezés nem igen megy".
Hát ez nálam kimeríti a hülye vagy hozzá fogalmát.
17/37 anonim válasza:
Menj befejező csatárnak, csak be kell rugnod
18/37 anonim válasza:
Lassan írok, hogy megértsd. Ilyen képességekkel felejts el a labdarúgást. Bár nem írtad milyen idős vagy, stílusod alapján még nőhetsz és erősödhetsz (okosabb nem leszel), a 170 cm és 55 a gyík kategória. Kapus védő kizárva. Középpályán tudni kell passzolni. Erőcsatár biztos nem leszel. Cselezni meg nem tudsz, ezért meg nem leszel Messi.
19/37 anonim válasza:
Ezek alapján semmilyen posztra sem vagy alkalmas. Csatárnak tűpontosan kell tudni passzolni
20/37 A kérdező kommentje:
Végre témához kapcsolódó válaszok! Köszönöm!Nem gondoltam volna,hogy minden első osztályban szereplő játékos kiválóan tud passzolni,lőni,cselezni stb...Nyilván tudok passzolni és talán még cselezni is,bár ez utóbbi nem mindig eleme a játéknak,viszont fontosnak tartottam leírni,azt ami nem megy úgy,ahogy kellene
2023. jún. 30. 22:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!