Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ki az a focista, aki körül...

Ki az a focista, aki körül sosem értettétek a hype-ot?

Figyelt kérdés

2023. jún. 23. 21:38
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
73%

Akiket eddig felsoroltatok, azok szinte mind jó játékosok voltak, tehát indokolt volt a hype.

Szoboszlait talán néha túlmagasztalták, azért a City elleni 7:0 nagyon ronda, meg a bajnokságban sem ment akkorát a Lipcse.

Dzsudzsáknál pedig köszönhetjük, hogy Ronaldo előtt megismerhettünk pár csapatot az araboktól, egyébként egy nagy hiányérzet maradt utána.

2023. jún. 25. 15:28
 12/31 anonim ***** válasza:
28%
Neymár is nagyon jó játékos, ahogy Pogba se éppen tehetségtelen...
2023. jún. 25. 16:03
 13/31 anonim ***** válasza:
22%
Koplárovics Béla, Bajner Bálint
2023. jún. 26. 13:37
 14/31 anonim ***** válasza:
66%

Egyértelműen Szoboszlai.

Nem volt más játékos akinek minden egyes megmozdulásáról cikket írtak volna. A "Szoboszlai csapattársa" cikkeket szintúgy nem tudom hova tenni.

Majd figyeljétek meg, marad még 2 évet Lipcsében aztán utána eligazol egy gyengébb Bundesliga csapathoz ahol eljátszogat 1 évet, aztán meg irány az arab liga. Levezetni meg majd hazajön az NB I-be.

Ha komoly játékos lett volna belőle akkor minimum Newcastle most nyáron vitte volna de sokat elmond róla, hogy a 70 milliót inkább Tonalli leigazolására költötték el. Pedig sokan azt mondták, hogy azért nem veszik meg Szoboszlait ennyiért mert 75 millió a keretük és nem akarnak egy játékosra 70et elvárni....

Hát tényleg nem, ezt most jól láthatjuk...

2023. jún. 26. 14:58
 15/31 anonim ***** válasza:
90%

Na erről lemaradtam, azt gondoltam, hogy a Newcastle még szóba jöhet.

Kár.

"Ha komoly játékos lett volna belőle akkor minimum Newcastle most nyáron vitte volna de sokat elmond róla, hogy a 70 milliót inkább Tonalli leigazolására költötték el. Pedig sokan azt mondták, hogy azért nem veszik meg Szoboszlait ennyiért mert 75 millió a keretük és nem akarnak egy játékosra 70et elvárni....

Hát tényleg nem, ezt most jól láthatjuk..."

2023. jún. 26. 15:28
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Szobo csak kishazánkban túlsztárolt, nemzetközileg a helyén van kezelve.
2023. jún. 26. 23:03
 17/31 anonim ***** válasza:
27%
Egyébként Szoboszlai tehetséges is, meg jól játszik egy csomószor, de az tény, hogy az itthoni sajtó kb új Puskásként kezeli ami azért nem helyénvaló...
2023. jún. 26. 23:13
 18/31 anonim ***** válasza:
60%

Na, kiváncsi vagyok, hova igazol Kerkez meg persze Szoboszlai is...

Eddig még csak a tárgyalás megy.

[link]

2023. jún. 28. 17:13
 19/31 anonim ***** válasza:
89%

#18 Sehova. Marad a seggén.

Ráadásul most komoly kihívója akadt Szobónak a poszton és nem is tennék nagy pénzt arra, hogy megállja majd a helyét. Baumgartner úgy kitúrja majd onnan mint annak a rendje.

2023. jún. 28. 19:36
 20/31 anonim ***** válasza:
21%

Gondolod, hogy Kerkez is maradni fog?

Szobóról inkább el tudom képzelni, hogy nem igazol sehova.

A Bundesligában nekem a Leverkusen is jónak tűnik, érdekes lesz majd a harc az érmes helyekért.

2023. jún. 28. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!