Ki az a focista, aki körül sosem értettétek a hype-ot?
Akiket eddig felsoroltatok, azok szinte mind jó játékosok voltak, tehát indokolt volt a hype.
Szoboszlait talán néha túlmagasztalták, azért a City elleni 7:0 nagyon ronda, meg a bajnokságban sem ment akkorát a Lipcse.
Dzsudzsáknál pedig köszönhetjük, hogy Ronaldo előtt megismerhettünk pár csapatot az araboktól, egyébként egy nagy hiányérzet maradt utána.
Egyértelműen Szoboszlai.
Nem volt más játékos akinek minden egyes megmozdulásáról cikket írtak volna. A "Szoboszlai csapattársa" cikkeket szintúgy nem tudom hova tenni.
Majd figyeljétek meg, marad még 2 évet Lipcsében aztán utána eligazol egy gyengébb Bundesliga csapathoz ahol eljátszogat 1 évet, aztán meg irány az arab liga. Levezetni meg majd hazajön az NB I-be.
Ha komoly játékos lett volna belőle akkor minimum Newcastle most nyáron vitte volna de sokat elmond róla, hogy a 70 milliót inkább Tonalli leigazolására költötték el. Pedig sokan azt mondták, hogy azért nem veszik meg Szoboszlait ennyiért mert 75 millió a keretük és nem akarnak egy játékosra 70et elvárni....
Hát tényleg nem, ezt most jól láthatjuk...
Na erről lemaradtam, azt gondoltam, hogy a Newcastle még szóba jöhet.
Kár.
"Ha komoly játékos lett volna belőle akkor minimum Newcastle most nyáron vitte volna de sokat elmond róla, hogy a 70 milliót inkább Tonalli leigazolására költötték el. Pedig sokan azt mondták, hogy azért nem veszik meg Szoboszlait ennyiért mert 75 millió a keretük és nem akarnak egy játékosra 70et elvárni....
Hát tényleg nem, ezt most jól láthatjuk..."
Na, kiváncsi vagyok, hova igazol Kerkez meg persze Szoboszlai is...
Eddig még csak a tárgyalás megy.
#18 Sehova. Marad a seggén.
Ráadásul most komoly kihívója akadt Szobónak a poszton és nem is tennék nagy pénzt arra, hogy megállja majd a helyét. Baumgartner úgy kitúrja majd onnan mint annak a rendje.
Gondolod, hogy Kerkez is maradni fog?
Szobóról inkább el tudom képzelni, hogy nem igazol sehova.
A Bundesligában nekem a Leverkusen is jónak tűnik, érdekes lesz majd a harc az érmes helyekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!