Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Magyar válogatott: esélyes,...

Magyar válogatott: esélyes, hogy Dibusz marad az elsőszámú kapus Gulácsi visszatérésének esetén?

Figyelt kérdés
Szerintem az elmúlt mérkőzéseken bizonyított, hibákat nem nagyon véltem felfedezni tőle. Fradiban is remek teljesítményt nyújt.

2023. jún. 22. 13:34
 1/3 anonim ***** válasza:
86%
Ha a szerbek sem tudnak neki gólt rúgni, akkor valószínűleg.
2023. jún. 22. 14:09
 2/3 anonim ***** válasza:
84%
Legjobb magyar kapus a Dibusz. Nem értem már régóta miért nem igazolt még el ebből a posvány NB1-ből.
2023. jún. 22. 17:11
 3/3 MGéza ***** válasza:
100%
Hm, hát Gulácsi kapott pár potya ízű gólt pályafutása alatt, Dibusz annyira nem, mármint a válogatottnál. Egy kicsit túlértékeltnek tartom Gulácsit, ha nem lenne egy európai topliga top csapatának kapusa, akkor semmi nem szólna az mellett, hogy ismét ő legyen az első számú. Így viszont vélhetően és szerintem nem túl logikusan amint felépül, visszakapja az első számú kapus státuszát.
2023. jún. 25. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!