Eddig elsők vagyunk az EB selejtezőn! Mi a véleményetek az eddigi teljesítményről?
Figyelt kérdés
Lejátszott Mérkőtéseink:
Magyarország 3-0 Bulgária
Montenegró 0-0 Magyarország
Magyarország 2-0 Litvánia
Következő 2 Mérkőzés a csoportban:
Szerbia (Idegenben)
Szerbia (Hazai)
Szerintem a Szerbek ellen nagy esélyünk van pontokat szerezni mert ők esélyesebbnek vannak tartva, a védelmünk jó, kontra játékkal megfoghatjuk őket.
2023. jún. 21. 00:07
1/10 anonim válasza:
Elég optimista vagy, de legyen neked igazad.
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
Remélem a selejtező sorozat végéig kitart ez a lendület.
4/10 A kérdező kommentje:
Meglátjuk! Amíg nem kapunk gólt addig baj nem lehet
2023. jún. 21. 14:01
5/10 anonim válasza:
Örülök neki, pozitívan csalódtam bennük, bár a legkeményebb szerbek elleni meccsek még hátravannak.
6/10 MGéza válasza:
Eddig a gyengébb csapatokat vertük, de a kicsit erősebb Montenegró ellen már nem ment fényesen. Őket kell itthon és a két gyengébbet idegenben is megverni és akkor kijutunk. Szerbia ellen szerintem bravúrszámba menne a pontszerzés.
7/10 anonim válasza:
A bolgárok majdnem verték a szerbeket hazai pályán.
8/10 A kérdező kommentje:
Közben olyan híreket lehet olvasni hogy Marco Rossit figyelik a Szaudiak...
Szaud Arábiába már sokan leléptek európából a napokban, nagy kár lenne ha elmenne
2023. jún. 23. 08:10
9/10 anonim válasza:
Meg tudnám érteni, ha elmenne. Jó magyar szokás szerint b@szogatva van, hiába ér el jó eredményeket a válogatottal. Ha elmegy innen azzal gyakorlatilag össze is fog omlani a magyar labdarúgás.
10/10 anonim válasza:
Kéne egy nagy gólarányú győzelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!