Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért van az,hogy mostanában...

Miért van az,hogy mostanában minden futballesemény döntője tizenegyespárbajjal végződik?

Figyelt kérdés
2021-es EB döntője, 2022-es VB döntő, a legutóbbi EL-döntő...

2023. jún. 11. 09:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert az utóbbi pár évben teljesen átalakult a labdarúgás.

Mindig vannak ilyen időszakok, mikor éppen mi a trendi, de mindig vannak csapatok, akik valami mással próbàlkoznak.

Most pl az a játék, hogy minél többet birtokolja egy csapat a labdát, ennek ellenére a franciák egy fiatal kerettel lefutottak mindenkit a 2018-as VB-n.

Pár év múlva majd megint jön valami új era, de addig ez ilyen lesz.

2023. jún. 11. 10:14
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
sajna tegnap nem így volt
2023. jún. 11. 10:54
 3/14 anonim ***** válasza:
34%
Azèrt mert nem magyar csapat játssza a döntőt. Ha a magyar válogatott jutott volna a 21es eb bdöntőbe akkor simán 4-0-ra verik az angolokat.
2023. jún. 11. 11:17
 4/14 Justinianus ***** válasza:
100%
Én mondjuk a fociban csak azt szoktam nézni.
2023. jún. 11. 11:45
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Különben ezt én is megfigyeltem, és én sem értem.

De az 1# mondhat valamit.

Csak az a sz_r, ha fogad valaki és egy csapat nyer rendes játékidőben 3:0ra, 11esekkel meg játékidn túl kikap...

2023. jún. 11. 14:00
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

5# látom képben vagy

:)

így van mindig!

"egy csapat nyer rendes játékidőben 3:0ra,

11esekkel meg játékidn túl kikap"

2023. jún. 11. 14:19
 7/14 anonim ***** válasza:
56%

De ez most miért van? Csomó fogadást tönkrevágnak.

És mintha lenne ennek "napja vagy napjai". Nézem az Eredményeket, erre látom, hogy aznap rengeteg 11essel eldöntött meccs van, amik látszólag - nekem - indokolatlanok is.

2023. jún. 11. 14:43
 8/14 anonim ***** válasza:
88%

Mert semmi nem tart örökké.

Mindig a legeffektívebb játékkép a legelterjedtebb. Amikor a Barca elkezdett belefutni anno ezekben a csapatokba, sorra mondott csődöt a tiki-taka, mert nehéz passzolgatni labda nélkül.

Hiába épített az XY klub a kontrákra, ha jött a Juve és 90 percből náluk volt a labda 55-t, meg még 20 percet állt a játék... de ha véletlenül el is vesztették a labdát, minimum 5 védő volt hátul.

Mindig azt másolják, ami működik és ez egészen addig így lesz, amíg az egyik edző, csapata, játékos vagy bárki.. nem talál egy hatásos ellenszert erre... de mi az egyetlen jó megoldás arra, hogy ne legyen az ellenfélnél a labda? Az, ha nálad van...

1 góllal is elég meccset nyerni, ugyanannyi pont járt, a játékosok ugyanannyi + pénzt kapnak, az meg senki nem érdekel, hogy ki nyer vagy nem nyer a fogadásokon, meg hogy izgalmas e a foci, amit játszanak.

2023. jún. 11. 15:00
 9/14 anonim ***** válasza:
71%

Azért vannak 11-esek, hogy ha a csapat nem tud gólt rúgni, akkor amelyik kapus többet ki tud védeni ők nyernek.

A kihagyott tizenegyesek jól fizetnek a tippmixen.

2023. jún. 11. 15:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Az U20-as VB mondjuk nem tizenegyesekkel dőlt el, az kivétel volt, de kajak most ezen az NL döntőn (CRO-ESP) is büntetők vannak a végén, fura...
2023. jún. 18. 23:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!