A TippMix mai szelvényajánlóihoz mit szóltok? Milyen eséllyel jöhetnek be?
A papírforma és a "Keddi" érdekel.
Köszönöm.
Már megraktam őket kombináltan, csak a véleményetek érdekel.
Ez a papírforma abszolút felejtős. Ennyi alacsony odds-ú meccs nem jöhet be, mert itt olyan meccsek vannak, amiket csak alacsony/magas elleni odds-ok alapján szűrt össze a rendszer. 7 db-ból tuti nem jön mind a hét, mert bármennyire "papírforma" az odds alapján a valós életben ez nem így néz ki. Kíváncsiságból felírom ezeket a meccseket, hogy 7-ből mennyi lesz jó.
1.6 alatt teljesen hülyeség fogadni. Itt meg néztem 1.09-es odds is van, arra meg semmikép nem szabad fogadni, mert ugye csábító, hogy "biztos pénz", de ezek a meccsek, amik a legtöbbször pont akkor mennek el, amikor az ember fogadna rá...
és a keddi "valami amaerika szelvény"?
Több vélemény is érdekel.
Aki ezeket így egybe megrakja...hát nem sok esélye van.
Egyébként nem hülyeség a napi szelvényajánló, csak nem kell mindet úgy egybe megrakni hanem ki kell belőle szortírozni egyet kettőt és azt megpakolni.
4#
Levszki Szófia - CSZKA Szófia
Európa Konferencia Liga - Play Off(Foci)
Fiorentina - West Ham
Copa Libertadores - Csoportkör(Foci)
Nacional (Uru) - Internacional (Bra)
Én egybetettem 3 szelvény különböző ajánlatait. Nem nagyon néztem meg őket,de 17meccsből bejött 11. Kombinációval.
Így is lett 2500Ft profitom.
Ikszes szeló tegnap elment. Legalábbis az első.
Ma nem rakok.
a 3. mérkőzés hozta a döntetlent,
Nacional (Uru) - Internacional (Bra)
1*1 odds 3.30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!