Mi a véleményetek arról, ahogy a Borussia Dortmund elbukta a bajnoki címet?
Figyelt kérdés
2023. máj. 27. 18:19
1/7 anonim válasza:
Én leginkább a Dortmund szurkolókat sajnálom. 11 év után nagyon sokat jelentett volna nekik egy bajnoki cím.
2/7 anonim válasza:
Sajnálom. 11 éve bajnok megállás nélkül a Bayern. Nem tudom hogy van-e még szurkoló aki érdekesnek találja egyáltalán a Bundesligát a többi nagy bajnokságohoz viszonyítva.
4/7 anonim válasza:
Örülök neki, csak a helyére kerültek a dolgok a Bundásban így a végére nah :D Mia San Mia
5/7 anonim válasza:
Így, hogy repült Kahn és Brazzo, örülök, hogy nem ez a hitvány, semmirekellő, lúzer, szerencsétlen csürhe dortmund lesz bajnok, aki még arra sem képes, hogy egy minden téren belharcoktól szenvedő Bayernt 2 pontos előnyről ne tudjon mattolni. Lúzerkúzen hozzájuk képest a megbízható eredmény szinonímája.
6/7 anonim válasza:
#5-ös!
Teljesen egyetértek!
Azért megnéztem volna Nagelsmann arcát, mikor hallja/olvassa, hogy kirugták azt a két jóembert, aki őt rúgták ki a csapattól 😂.
7/7 anonim válasza:
Nem kívánom a Bayern-nek ezt:
Vagy valami más érvágás nekik, az csak a többi csapatnak jó.
De legjobb egy független Bajorország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!