Félek az első edzéstől (röplabda). Rá parázzak?
Figyelt kérdés
Hétfőn fogok menni az első röplabda edzésemre, (iskolai) és félek hogy megjegyzéseket fognak rám mondani, vagy csak egyszerűen kigúnyolnak. Ezen kattogok már kedd óta. (elmentem egyszer egy foci edzésre [nem bírom annyira a focit csak valamit sportolni akartam], és a végén eléggé ledegradálóak voltak. Talán innen jöhetnek belőlem ezek az érzések.) Otthon gyakoroltam sokat az alapok nagyjából mennek, de félek hogy botkezű lennék és valamit elrontanék. Szóval a főkérdés az az, hogy nektek milyen volt az első alkalom?(akármilyen sport/edzés) És mivel "nyugtassam" magam, hogy ne gondoljam meg magam az edzés előtt. Ha válaszoltok köszi!2023. ápr. 26. 20:50
1/2 anonim válasza:
Ha igazán akarnád csinálni, akkor nem ezen kattognál. Ez megint olyan lesz, mint a foci. Hagyd a fenébe.
2/2 anonim válasza:
Ha még egy rendes klubbhoz mennél először akkor megérteném miért izgulsz, de iskolai edzés? Ha az alapok mennek akkor már jobb vagy a csapat felénél.
Egyébként meg az edzés színvonala/hangulata nagyrészt az edzőtől függ, és mivel gondolom az egyik tanár tartja, és feltehetőleg valamennyire ismered, így ettől sem kell tartanod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!