Ha Tippmix-ben így játszottam meg egy meccset: Liverpool-Nottingham Nyertes különbség Hazai csapat 1 góllal nyer. Akkor most miért írta ki a lottózóban a gép, hogy nem sikerült a fogadás ?
Figyelt kérdés
Ha nyertes különbségről van szó, akkor nekem nem nyernem kellett volna, ha a Liverpool 3:2re győzött ?
Hazai nyert, 1 gól különbséggel.
Most akkor mi az ami hibázik ?
Én direkt így raktam meg, mert úgy gondoltam, hogy 1 gól lesz a különbség és persze a Liverpool győz.
Valaki meg tudja mondani, hogy hol a hiba ?
Köszönöm szépen!
2023. ápr. 25. 13:32
1/5 anonim válasza:
Mast nem tettel?
Ha nem nyomj mar egy kepet rola mert gyanitom valamit elneztel. Eleg csak a fogadasrol, nem kell latszodnia a tetnek, feladas helyenek stb
3/5 anonim válasza:
Ha csak ez van es nincs mellette mas ami elmehetett volna akkor ez igy valoban nyertes
4/5 anonim válasza:
Mikor akartad felvenni? Azt tudom elkepzelni hogy akkor meg nem volt kiertekelve es azt irta a gep hogy még nem nyertes.
Most már biztos ki van ertekelve, megneztem itt. [link]
Most probald meg kivaltani.
5/5 anonim válasza:
Mert raktál mellé másik meccset is ami elment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!