Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintem kellene bővíteni az...

Szerintem kellene bővíteni az Nb1 et 16 csapatra!! Az ország minden részéből kell hogy legyenek nb1-es csapatok! Nb1 12 csapat ,Nb2 pedig 20 ez így nagyon nem jó! Ti mit gondoltok??

Figyelt kérdés

2023. ápr. 24. 02:34
A kérdező szavazást indított:
Igen bővíteni kell
Nem kell
4 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
24 csapatra
2023. ápr. 24. 05:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok fiatal, átéltem már sokszor, hogy ilyen-olyan okokra hivatkozva hol csökkentik, hol emelik a csapatok számát.

Abban egyetértek veled, hogy úgy lenne igazságos, ha minden régió képviseltetné magát. Az ellenzők azt szokták mondani, hogy semmi értelme annak, hogy egy harmadosztályú Salgótarjánt agyonverjen egy top budapesti csapat.

Viszont ez csak akkor működne, ha az adott csapat valóban a régiót képviselné. Mert most Salgótarjánban nem Nógrád legjobbjai játszanak, hanem külföldről és szerte az országból összevásároltak.

2023. ápr. 24. 06:12
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

19 vármegye van,

22 bor vidék,

24 foci csapat kell-e ?

2023. ápr. 24. 09:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
16 csapatos NB1-nek tönn értelmét látom. Mindenki kétszer játszana mindenkivel, utólsó 2 helyezett kiesne, a 14.helyezett meg osztályozót játszana az NB2 harmadik helyezettjével. Így lenne értelme a bajnokságnak. Én hülyeségnek tartom, ezt hogy 12 csapat és mindenki 3-szor találkozik mindenkivel.
2023. ápr. 24. 10:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja jobb lenne, amúg asszem kb 2015-ig régen is eredetileg 16 csapat volt.
2023. ápr. 24. 12:46
 6/10 anonim ***** válasza:
27%
12 normális csapatunk sincs, az is tele idegenlégióssal, hogy a végén egy válogatottat alig lehet összeszedni, a magja meg annak is jobb esetben topligákban kispadozik.
2023. ápr. 24. 15:16
 7/10 anonim ***** válasza:
55%
Elárulnád ki az a mag aki topligákban kispadozik?
2023. ápr. 24. 15:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

#7 miért, nincs?

Akkor fölébecsültem a magyar foDbalisták kvalitásait... annál jobban megáll a kommentem...

2023. ápr. 24. 16:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Topligák közül egyedül a Bundesligában játszanak magyar válogatott játékosok. Szoboszlai Dominik, Willi Orbán stabil kezdő a Lipcsében és Gulácsi is az volt a sérülése előtt. Schafer András szintén kezdő ember volt többnyire a Union Berlinben és Sallai és szóhoz jut meccseket, igaz általában nem a kezdőcsapatban,de ettől függetlenül nem csak padozik.
2023. ápr. 24. 17:10
 10/10 anonim ***** válasza:
26%

16 csapat lenne, és a Salgótarján SC haza hozná a 9#-ben említett játékosokat, és ők lennének az első helyen.

Lennének? Ki fizetné őket ha győznek? Győzike?

2023. ápr. 24. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!