Mennyire veszélyes egy Újpest-Ferencváros derbi?
Sziasztok!Néhány haverommal azt tervezzük,hogy a következő derbire(05.01.)elmennénk,és arra gondoltunk,hogy a szórakozás kedvéért Fradi mezbe és sálba állnánk be az Újpest b középbe.Szerintetek jó ötlet?És ennek milyen következményei lehetnek ránk nézve?
18/F
Nekem van egy ismerősöm aki egy hasonlót eljátszott :D Vidéken élek egy kis faluban, és a tőlünk pár km-re lévő kisebb város akkor NB3-as volt. Egyszer egy kupameccsen megkapták a Kispestet, és ahhoz képest, hogy hétközi meccs volt vidéken elég szép létszámba jöttek a fővárosból Kispest szurkolók. Ez a bolond ismerősöm meg teljes Újpest felszerelésbe bement közéjük és szerintem még hergelte is őket, mert ő tényleg azt hitte, hogy ez jó poén lesz. Aztán jól megverték, betört a feje is, meg talán az orra is eltörött. :D Ez nem most történt, több éves sztori, de igaz :D
Egyébként ha valaki nem ilyen céllal megy ki a meccsre, amit te viccesen kamuból kiírtál akkor ahogy előttem is, és te is írtad, nyilván már nem veszélyes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!