Puskás Arénában a legolcsobb jegyes szektorokbol lehet valamit látni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a válogatott meccseket nézni eddig csak tvben volt szerencsém, és első meccsnek gondolkodom elmenni a hétfői Bulgária elleni meccsre.
Lehet e látni onnan és élvezni?
Elsősorban tapasztalatokra vagyok kiváncsi.
2023. márc. 23. 14:34
1/1 anonim válasza:
Én a Fradi Leverkusen meccsen voltam ott a 214-es szektorban, az a második legolcsóbb kategóriába tartozik, onnan abszolút mindent nagyon jól láttam. Én nagyon élveztem, kicsit fura volt először, hogy nem volt kommentátor (nekem is elso stadionos meccsem volt), de a hangulat teljesen kárpótolt, egy percig sem unatkoztam még úgy is hogy kikapott a Fradi. Egy válogatott meccsen biztos még jobb a hangulat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!