Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Tippmixpron miért tűnnek el...

Tippmixpron miért tűnnek el kezdés után a meccsek?

Figyelt kérdés

Azt tudom hogy kezdés után 1-2 percre eltűnnek a meccsek, dea héten észrevettem, hogy rengeteget vissza sem ad az oldal. Nem iráni 2.o vagy női meccsekre gondolok, ahol alapból csak kimenetelre meg 2,5 gól fölé vagy alá lehetne fogadni, hanem olyanokra, amik neve után 17, de akár 99+ lehetséges fogadási lehetőséget ír meccs kezdete előtt.

Ez akkor a legidegesítőbb, amikor elveszi azt, amire esetleg meccs előtt fogadtam, ilyenkor lehetőségem sincs más fogadást kötni rá, ha nem úgy alakul a meccs ahogy vártam. Másnál is ilyen az az oldal?

2023. márc. 19. 07:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Átkerül élőbe...
2023. márc. 19. 22:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam, de nincs ott sem, mivel előzök a fogadásaim 90%ban csak észrevenném.
2023. márc. 20. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!