Miért sír sok teniszező, hogy a nők keveset keresnek?
Tényleg keveset keresnek... Csak kiválasztottam egy random női teniszezőt:
A csaj 24 éves, eddigi összkeresete: 12 302 010 $
Mai árfolyamon 4 451 359 298 Ft.
Tehát 4 és fél milliárd forintot keresett eddig 24 évesen.
Remélem futja szegényeknek kenyérre legalább...
kevesebbet is játszanak
fiúk 5 szett
lányok 3 szett
"dögunalmas sportban"
aki nem nézi, annak
azért egy Nadal, Djokovic, stb.
teltház előtt 5 órán keresztül játszanak, az izgalmas szokott lenni.
Az együtt játszanának a férfiakkal részt nem igazán értem ha úgy gondolod hogy egymás ellen az nem lenne fair
De talán amiatt mert nem annyira látványos itt pl szervák erősségére stb re gondolok
Plusz egy férfijátékossal sokkal több mindent el lehet adni borotva tusfürdő autó alkmentes italok amik sok esetben férfiaknak szólnak inkább míg a nőknél mondjuk bármilyen szépségápolási cikk intimcuccok hajfesték stb dolgot inkább modellekel szinésznőkkel énekesekkel próbálnak eladni
Sajnos ilyen világ van mert egy teniszező hölgy kevésbé ismert az átlag embereknél
Jaa hozzá teszem hogy én személy szerint jobban kedvelem a női teniszt
Kedves 1es azért pont a világranglistán első játékost belinkeni mint random csaj hmmm...
Azt sem kell elfelejteni hogy pénzdijakbol kell állnia az utazást szállást orvosi stábot pszichológust edzőt meg ki tudja még mit gondolom adózni is csak kell neki ezzel persze nem azt mondom hogy gondolkodniuk kellene hogy miből vesz ma
Egyenlő pénz, egyenlő feltételek
Én csak ennyit mondok
Ha valóban ugyanannyi pénzt akarnak, akkor állják meg a helyüket a férfiak közt
Jaaa, hogy azt már nem...
Akkor meg ne hisztizzenek a több fizuért
"sok teniszező, hogy a nők keveset keresnek"
teniszező = férfi, női teniszezők
a nők = általában az életben, a munkával
???
" Úgy viszont abszolút támogatnám a díjak emelését, ha a nők együtt játszanának a férfiakkal, de erről persze egyik síró sem akar hallani..."
Tessék, teljesült a kívánságod, igaz csak egy meccs erejéig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!