Fradi megsemmisítő vereséget szenved a Bayer Leverkusen ellen?
Az csak megvette a stadion nevét azért fizetett kb négy milliárdot.
Aztán el kellett dugni a stadiont mert olyan ocsmány, hogy elé építettek inkább egy tmobile székházat ne lássák ezt a fertőt az utcáról.:)
Olyan fekete csapat ez, hogy statisztálhatnának a fekete párducban.
Kb hárman értik mit mondanak a szurkolóik, bohócok.
Nem tudom, szerintem nem ocsmányabb ez a stadion, mint akármelyik másik nyugat-európai társa.
Attól még, hogy az adófizetők fizetik a stadionépítést, még nem ronda a létesítmény, csak bölcsebb lett volna talán más állami szektorokra is meg költeni (pl bérfejlesztés a közszférában).
Ezer más jobb helye lett volna azoknak a milliárdoknak amiket a mai napig havonta állami cégek belepumpálnak az Afrika kupa csapatba.
Ha saját erőből kellene csapatot építeniük egy szót sem szólna senki de az, hogy tömik őket milliárdokkal miközben a kórházakban moslékkal etetik a betegeket nem fizetik meg az ápolókat addig minden fillért sajnálok egy ilyen gusztustalan csapattól.
A stadionjuk pedig tényleg ocsmány, azzal a rohadt ronda sasukkal az élen.
Kiváncsi vagyok Xabi Alonsora, meg persze a Fradira, hogy mit gondolnak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!