Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Magyar férfi futball válogatot...

Magyar férfi futball válogatott mérkőzésre miért nem tudok online jegyet venni?

Figyelt kérdés
Regisztráltam magam és apukám is egy-egy külön e-mail címmel még korábban és a tavaly novemberi hazai mérkőzésre nagy nehezen sikerült jegyet vennem (katasztrófa az online foglalási rendszer) de csak magamnak, az apukám kódját és jelszavát nem fogadta el a rendszer. Mit csinálok rosszul?
2023. febr. 22. 09:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
megváltoztatta, nehogy hozzá fèrj ?
2023. febr. 22. 14:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem. Én kezelem. Csináltam egy külön e-mail címet és azon regisztráltam az ő nevével, születési idejével. Majd visszajött a levél, h oké. Amikor pedig kiválasztottam a jegyet, az enyémet elfogadta, az övét nem (a tavaly novemberi meccsnél). Ő nem tudja az ilyen dolgokat kezelni közel 70 évesen, de meccsre szívesen elmenne.
2023. febr. 22. 14:12
 3/3 A kérdező kommentje:
A titok az, h mobiltelefonon keresztül nem fogadja el valamiért a kártyaszámot és a 4 jegyű kódot (nem csak én jártam így). WiFi + laptop kombóval sikerült az észtek és bolgárok ellen is jegyet vennem.
2023. febr. 25. 06:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!