A röpiben egyszerűbbek a szabályok, nekem annyi maradt meg, hogy ne fogd meg, ne érjen le a földhöz és 2x ne jyúlj bele. A kéziben lépéshiba van stb, jóval bonyolultabb.
Én csak tesiórákon játszottam mindkét sportot.
Ha jók a csapatok szórakoztatóbb a kézi, fárasztóbb is. Nézni is izgalmasabb
Én inkább kapusként szeretek játszani, ezt mindigis nagyon élveztem.
(Válaszom személyes vélemény, nem objektív)
20F
2023. febr. 20. 22:13
2/4 anonim válasza:
Én kb. 9 éves korom óta kézizek szóval egyérteműen az a válaszom, röpit néha strandon meg kb.kétszer tesin. Szerintem szórakoztatóbb és fárasztóbb is mint a röpi, de nyilván valahol mindkettő az meg egy egyénfüggő is h kinek mi jön be. Én 22-L maradnék a kézinél mindeképpen. Számomra nem bonya a kézilabda szabályrendszer de nyilván 10+ éve ebben vagyok, meg a röpi is ha rendszeresen játsszuk meg meg van mutatva tökre tanulható és elsajátítható szabályai vannak.
2023. febr. 23. 12:30
3/4 anonim válasza:
Én szerintem a röplabda
Én is röplabdázom, és aki ismeri igazán az tudja hogy bonyolult szabályok vannak (a kéziben nem tom, de szerintem a röpiben bonyolultabb)
Ha a te szibteden lévő játékosokkal játszol akkor szórakoztató, de gyengébbek ellen unalmas
>18
2023. márc. 10. 18:26
4/4 anonim válasza:
Szabályok terén talán a kézilabda nehezebb. Annyira nem vagyok velük tisztában, csak párszor játszottam, de a röpi szabályok nekem annyira evidensek voltak, hogy nem volt nehéz megtanulnom. Számomra a röplabda sokkal szórakoztatóbb, de ez teljesen egyénfüggő. És nyilván sokkal szívesen röpizek. Az, hogy melyik mennyire fárasztó sok mindentől függ. Tesiórai szinten azt mondanám, hogy a kézi, mivel ott nem árt futni is valamennyit. Viszont ha már valaki kicsit komolyabb röpizik, akkor az tud ugyan olyan fárasztó lenni, mivel alapvetően sokkal pörgősebb tud lenni egy-egy labdamenet, mint kéziben egy támadás
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!