A Barcelonának miért van ekkora rajongótábora?
Figyelt kérdés
Harmat gyenge csapat, minden meccsük 0-0 meg 1-0, ma is 0-0 egy kőkemény Sevilla ellen... Kb. alig van meccsük amin van gól. Miért istenítik őket ennyire?2023. febr. 5. 21:37
11/20 anonim válasza:
mondjuk az látszik hogy te nem nézed de minek beszélsz róla?
12/20 A kérdező kommentje:
Miért, véleményem sem lehet vagy mi van? Azért beszélek róla mert feltűnt hogy sokan rajonganak értük és nem értem miért.
2023. febr. 5. 22:22
14/20 A kérdező kommentje:
Én nem szurkolok senkinek, a jó focinak szurkolok meg a sok gólnak. :)
2023. febr. 5. 22:39
15/20 anonim válasza:
jó focinak jó a focijuk,és az összes top europai csapat kozul az egyik legjobb a gólarányuk
16/20 anonim válasza:
aki a sok gólért nézi persze érthető,csak így nyílvánvalóan hülyeségeket fog megfogalmazni,egy fociban,vagy drukkolni egy csapatnak tobbrol szol kint vakon a golokra menni.
Ma egy 3ast lőttek pl még jó hogy írtál ki kérdést
17/20 NTBS válasza:
Gyakrabban lőnek sok gólt, mint játszanak 0-0-át. Sok híres játékos játszott, játszik itt.
18/20 anonim válasza:
A tegnapi Sevilla elleni meccsük 3-0 a lett. Ilyen hülyét😂
19/20 anonim válasza:
Mondjuk a La Liga számomra is nézhetetlenné vált manapság mindenesetre nem feltétlenül azok számitanak jó meccsnek ahol sok gól van. Láttam már olyan 0-0-át ami rohadt izgalmas volt.
20/20 anonim válasza:
Mert a Barcelona egy nagy, és sikerekkel teli múltú csapat, amelyben több legendás játékos játszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!