Szerintetek meg tudja tartani az Arsenal pozícióját a Premier League élén?
Figyelt kérdés
2023. febr. 4. 15:04
A kérdező szavazást indított:
Igen, bajnokok lesznek.
Nem, leromlanak.
21 szavazat
1/8 anonim válasza:
Nagyon drukkolok nekik, h sikerüljön. Szerintem képesek rá.
2/8 anonim válasza:
Kikaptak egy Evertontól gyerekek, tripla nulla a csapat (vagy csak nagyon fáznak így a zimankóban és vastag bundát voltak kénytelenek igénybe venni).
4/8 anonim válasza:
Nagyon remélem, minden esélyük megvan rá főleg hogy a City tegnap bukott.
5/8 anonim válasza:
Még 10 meccs van hátra, a Citynek legalább 14, de nekik sokkal nagyobb a keretük, nehéz lesz megtippelni, kb hasonlóak az ellenfelek is az utolsó meccsekre. Arsenalosként nagyon remélem, hogy végre bajnoki címet is ünnepelhetek 11 év szurkolás után :D
6/8 anonim válasza:
Elfogytak a végére fejben, pedig még Jézus is visszatért a kezdőbe, de holnap azért még kapnak egy utsó esélyt hogy a Cityt megverjék Manchesterben. Ha ez sikerülne akkor még én is azt mondom hogy megérdemlik a bajnoki címet, pedig azóta utálom az gúnárokat hogy Wenger betette oda a lábát.
7/8 anonim válasza:
Én már lemondtam róla, Saliba kiesett és ez nagy csapás a védelemben
8/8 anonim válasza:
Nem, City behúzza megint! És szerintem
most már végre a BL-t is megnyeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!