Tippmixen ez hogy működik?
Figyelt kérdés
Van két meccs megrakva, de az egyiket elhalasztották. Ilyenkor ha nem játszák le 24 órán belül, akkor azt a meccset 1,00-ás szorzóval veszem ki. (Úgy tudom legalább is.)
Az egyik meccs 2,19-es, amelyik elmarad az pedig 2,03-as.
11 ezer forintos alaptéttel raktam meg, fizettem összesen 33 ezret.
Na most ha nyer a másik csapatom, akkor csak a 11 ezret szorzom fel az ő oddsával? Vagy pedig a 33 ezret szorozza fel? Mert ha az előbbi, akkor a pénzem sem jön vissza, vagyis akkor ez nem igazságos, mert én arról nem tehetek róla, hogy elmarad... és akkor most ezért bukok. Vagy visszaadják a pénzem ilyenkor? Még annyit elfelejtettem leírni, hogy kötésben raktam meg. 1/2-be.
2023. jan. 24. 17:11
21/24 NTBS válasza:
Na mi lett mennyit nyertél végül?
22/24 A kérdező kommentje:
59.180 Ft, úgyhogy tökéletesen ki lett számolva. :D még egyszer köszi!
2023. jan. 26. 16:34
24/24 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm :D
Ez is valami, de a 95-nek jobban örültem volna. :D
2023. jan. 26. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!