Abba szeretném hagyni a kézilabdát 5 év után de nem tudom h csinaljam/mondjam el?
Figyelt kérdés
Nagyon jó a közösség csak mar nem annyira szeretek kézizni. Hogy mondjam el a csapatnak? Meg az edzőnek (ő nagyon szeret engem, én is őt)2023. jan. 23. 17:07
1/5 anonim válasza:
Hát, úgy mondd el, ahogy itt leírtad. Nem szeretnéd folytatni.
2/5 anonim válasza:
Hivatkozzál az iskolai tanulmányaidra, továbbtanulásra.
3/5 anonim válasza:
"sziasztok. Az a helyzet, hogy sajnos nem szeretném ezt folytatni tovább, mert (elmondod az okot, kicsit lódíthatsz is ha jól esik) de szeretném, ha tudnátok hogy nagyon sok jó dolgot csináltunk együtt, rengeteg örömet szereztetek nekem, és soha sem fogom elfelejteni az együtt töltött időt"
5/5 anonim válasza:
Szerintem a csapatnak kb őszintén megmondhatod de az edzőnek a tanulásra hivatkozz, azt mindenki megérti.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!