Egyesek miért akarják megmondani, hogy kinek szurkolhatok?
Figyelt kérdés
Ha én azt mondom, hogy a franciáknak akarok szurkolni, akkor én a franciáknak szurkolok! Vive La France!
https://www.youtube.com/watch?v=7MQ-SC9bmp4&list=PL-yD8Be1mJ..
2022. dec. 23. 01:56
1/9 fersk válasza:
Tedd azt. Én a magyar válogatottal szimpatizálok - kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a miénk, magyaroké... :)
2/9 anonim válasza:
Nekem már ez az egész szurkolás-dolog se világos. A magyar válogatotthoz sincs semmi közöm azon kívül, hogy ők is magyar állampolgárok, mit érdekel engem, hogy nyernek-e?
4/9 qkker1 válasza:
Tőlem annak szurkolsz, akinek akarsz!
6/9 anonim válasza:
"Egyesek miért akarják megmondani, hogy kinek szurkolhatok?"
Mert érzik, hogy mások engedélyére van szükséged ahhoz, hogy kinek szurkolj. Ha nem így lenne, a kérdést sem írtad volna ki, egyszerűen csak boldog lennél azzal, hogy a franciáknak szurkolsz oszt cső.
7/9 anonim válasza:
2-es csoporthoz tartozás, azonosulás érzés.. nem bonyolult.
8/9 anonim válasza:
Hát ha félig francia vagy, vagy ha ott dolgozol, tanulsz, akkor megértem hogy a galloknak drukkolsz.
9/9 fersk válasza:
#8:
Még ha gallok lennének, de frankok, nem igaz? :DD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!