Ha Ronaldo továbbra sem talál magának klubot, akkor az a portugál válogatottságának a végét jelentheti? Eddig csak az Al-Nassr adott neki hivatalos ajánlatot
"A spanyol As nevű sportlap úgy tudja, a pletykákkal ellentétben mindössze egy ajánlata materializálódott, méghozzá az al-Naszrtől. A szaúdi klub a hírek szerint már a 7-es mezt is előkészítette neki, ugyanis az azt eddig viselő játékosa a 77-esre váltott."
Nem hinném, hogy egy Ronaldo klub nélkül maradna.
Másnem a Fradiban tárt karokkal várjuk. ;)
Lassan 38 éves. Még mindig nagyon jó focista, de el kell fogadni, hogy kezdőben, egy teljes csapatot ráépíteni már nem fognak. Kisebb csapatokban (mint pl Sporting) elképzelhető, hogy folyamatosan pályán lenne, de nagyobb csapatoknál biztosan padozna is.
Sajnos a fizetésigénye is az egekben van, amit kisebb csapatok nem tudnak, nagyobbak pedig nem fognak neki fizetni. Én szeretem őt, és rettentően rossz látni, hogy amilyen nagy neve van, és amekkora példakép, így fejezi be a pályafutását. Tele botrányokkal, hisztikkel, és hogy kb egy csapatnak sem kell. Arról meg nem is beszélve, hogy a családjával együtt undorító módon viselkednek, és nem tudják lenyelni, ha nem CR nyer aranylabdát vagy vb-t. Persze az, hogy ősi riválisként Messi-t nem ismeri el, még csak-csak megértem, (bár ez sem korrekt), de amikor szerencsétlen Modric-tól úgy sajnálták az aranylabdát, mintha egy nevenincs focista kapta volna, akkor eléggé elvágta magát CR.
"Hát az durva ha CR ezt tényleg elfogadta. Azért mégis ő a világ egyik legjobb focistája. Szerintem semmi keresnivalója nincs egy ilyen istenhátamögötti semmilyen csapatban. Nem tudom, hogy a pénz, vagy mi miatt. Vagy ennyire nem akar klub nélkül maradni de ennek semmi értelme."
A világ második legjobb focistája VOLT, a Messi vs Ronaldo korszakban. De most nincs rá igény Európában. Zlatan sokkal jobban tartja magát a sportágon belül nála. Messi bár fiatalabb, még mindig nagyon jó, igaz azért már nem a régi ő sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!