Magyarország simán kijut az EB-re a selejtezőcsoportból?
Figyelt kérdés
Olyan bohóc csapatokat kapott, hogy ezeket 3-4 góllal simán vernie kell. Még Szerbiát is 2-vel verni fogják minimum.2022. dec. 20. 23:44
1/13 anonim válasza:
Majd meglátjuk, de az esély megvan.
2/13 Isti22 válasza:
Elvileg mi vagyunk a csoport legerősebbjei, de a magyar csapat pont nem a konzisztens eredményeiről híres. Majd meglátjuk :)
3/13 anonim válasza:
Már most látom, hogy úgy elbsszák, ahogy lehet.
4/13 anonim válasza:
Szerintem a második hely lehet a realitás, de ki tudja. A vb selejtezőkön is azt hittem, hogy meg lesz a harmadik hely, erre jött Albánia és oda-vissza verte az aranylábú sztárfocista fiainkat.
5/13 anonim válasza:
Ha a papíron gyengébb ellenféllel szemben a 4-2-3-1 -es labdatartós, támadójátékot sikerül jól lehozni, akkor a 2. hely szerintem simán realitás.
6/13 anonim válasza:
Nem. Ugyanezt mondták anno mikor románokkal, észak-írekkel, szlovákokkal, albánokkal találkoztunk pár éve. Talán pótselejtezőn majd újra összejön... Ráadásul visszavonult a nagy vezéregyéniség, a csapatkapitány aki több mint 10 évet lehúzott a Bundesligában, Szalai Ádám...
8/13 NTBS válasza:
Remélem, hogy továbbjut. De nem lesz sima.
10/13 anonim válasza:
Szerbiát nem írnám le. de a 2. helynek meg kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!