Mi értelme van szurkolni valakinek sporteseményeken, mondjuk a futball világbajnokságon?
Figyelt kérdés
Senkinek nem lesz jobb az élete attól hogy az a csapat győz amit ő akar, akkor meg mi értelme?2022. dec. 19. 07:11
1/5 anonim válasza:
egy kérdés: miért foglalkozol focival?
2/5 anonim válasza:
enni minek eszel ha éhes leszel? ugynez a kérdés... lelki tööltet, csoporthoz tartozás érzése ..
3/5 anonim válasza:
"Senkinek nem lesz jobb az élete attól hogy az a csapat győz amit ő akar"
Dehogynem, hiszen egy sportesemény amibe jobban beleéled magad, hiszen szurkolsz a számodra kedves csapatnak/játékosnak, izgalmat, örömöt, stb jelentenek számodra, ami pozitívan befolyásolja az életedet. Ha mást nem is, legalább feldob egy kicsit.
4/5 anonim válasza:
De ha megraktam a tippmixen, akkor jobb lesz az életem attól, hogy az a csapat győz, amelyiket én akarom...
5/5 Márkóca válasza:
Ém mindig akedvenc csapatom ellen fogadok, így ha veszítenek a pénznek örülök és ha nyernek akkor a győzelemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!