Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Csak én várom már, hogy...

Csak én várom már, hogy Franciaország laposra verje Argentínát?

Figyelt kérdés
Mindenki azt hiszi, hogy Messi nyerni fog meg minden...

2022. dec. 15. 12:36
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
63%

20.

De akkor ez így megint semmi több, mint politika és üzlet, amiből elég sok van már egy egészséges hánytatáshoz, bárhol a világon.

2022. dec. 16. 12:32
 22/47 anonim ***** válasza:
26%
Ez van, a világ országok alapján szerveződik.
2022. dec. 16. 12:34
 23/47 anonim ***** válasza:
37%

22.

Valóban, de ez csak akkor lenne ideális, ha az adott országhoz a saját népe tartozna és nem csak úgy akárki, aki eleget fizetett vagy hasznot hozott neki.

Mármint persze sok esetben jogos állampolgárságot adni valakinek, ha elkötelezett az adott ország mellett. A baj az, hogy a sportolóknál ez szinte alig-alig működik, ahol több a pénz, ahol "jobb a lehetőség" már mennek is, ennyire veszik komolyan. Ez így meg megint nem több, mint az, hogy nagyobb országok leverik a kisebbeket a pénzükkel. Undorító.

2022. dec. 16. 12:37
 24/47 anonim ***** válasza:
83%
Külföldön nincs is olyan hogy "francia" meg "angol" nemzeti válogatott. Az angol nyelvben is pl. mindig England azaz Anglia válogatottjáról beszéltek. Nem láttam még sehol "English national team"-nek feltüntetve. Ez csak a magyarok mániája hogy mindent etnikumhoz kötnek. A Fradi is nagyon magyar 7-8 színésbőrű játékossal a kezdőben. Amúgy meg a magyar válogatott magyar nemzetiségű játékosai közül is nagyon sokan német vagy szláv felmenőkkel rendelkeznek. A legnagyobb magyar focisták közül Puskás Ferenc sváb, Albert Flórián pedig horvát felmenőkkel rendelkezett. Ilyen alapon nekik se lett volna helyük a magyar válogatottban, csak azoknak akik a hét honfoglaló vezérig vissza tudják vezetni a családfájukat.
2022. dec. 16. 12:39
 25/47 anonim ***** válasza:
0%

24.

Akkor viszont átkellene ezt az egészet nevezni a valóságnak megfelelőre.

2022. dec. 16. 12:42
 26/47 anonim ***** válasza:
65%
Náluk úgy szokás, nálunk meg így. A kutya nem fogja a kedvedért úgy mondani, hogy "Franciaország válogatottja".
2022. dec. 16. 12:51
 27/47 anonim ***** válasza:
37%

26.

Akkor használják csak ezt a fantázianevet, nem az első hiba lesz. Az "Eurovíziós" dalfesztivál is annyira volt, "euro", hogy Ausztrália és Izrael is elindult rajta. Végül is a politika és az ideológiák magasabbrendűek, mint a logika. Nem az első és nem is az utolsó eset.

2022. dec. 16. 12:58
 28/47 anonim ***** válasza:
65%

Én is!

Nekem a vb legnagyobb pozitív csalódása a francia csapat. Sokáig nem szerettem őket de most jól játszanak, szimpatikusak.

Messi pont az ellenkezője, nagyon megundorodtam tőle ezen a tornán.

Remélem a gallok nyernek 🐓

2022. dec. 16. 16:47
 29/47 anonim ***** válasza:
60%

28.

"Gallok", asszongya' :D Inkább a "volt francia gyarmatok all-starz" és mutatóba 1-2 valódi francia...

2022. dec. 16. 16:50
 30/47 anonim ***** válasza:
26%

Ez a "poén"(?) már 10 éve is uncsi volt.

2022. dec. 16. 16:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!