Csak én várom már, hogy Franciaország laposra verje Argentínát?
20.
De akkor ez így megint semmi több, mint politika és üzlet, amiből elég sok van már egy egészséges hánytatáshoz, bárhol a világon.
22.
Valóban, de ez csak akkor lenne ideális, ha az adott országhoz a saját népe tartozna és nem csak úgy akárki, aki eleget fizetett vagy hasznot hozott neki.
Mármint persze sok esetben jogos állampolgárságot adni valakinek, ha elkötelezett az adott ország mellett. A baj az, hogy a sportolóknál ez szinte alig-alig működik, ahol több a pénz, ahol "jobb a lehetőség" már mennek is, ennyire veszik komolyan. Ez így meg megint nem több, mint az, hogy nagyobb országok leverik a kisebbeket a pénzükkel. Undorító.
24.
Akkor viszont átkellene ezt az egészet nevezni a valóságnak megfelelőre.
26.
Akkor használják csak ezt a fantázianevet, nem az első hiba lesz. Az "Eurovíziós" dalfesztivál is annyira volt, "euro", hogy Ausztrália és Izrael is elindult rajta. Végül is a politika és az ideológiák magasabbrendűek, mint a logika. Nem az első és nem is az utolsó eset.
Én is!
Nekem a vb legnagyobb pozitív csalódása a francia csapat. Sokáig nem szerettem őket de most jól játszanak, szimpatikusak.
Messi pont az ellenkezője, nagyon megundorodtam tőle ezen a tornán.
Remélem a gallok nyernek 🐓
28.
"Gallok", asszongya' :D Inkább a "volt francia gyarmatok all-starz" és mutatóba 1-2 valódi francia...
Ez a "poén"(?) már 10 éve is uncsi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!