A marokkói szurkolók miért verik szét Párizst?
ez normális?főleg győzelem után?
Argentína is szétverte Buenos Airest a győzelem után?
mi lesz ha ma kikapnak?
Az igaz, hogy ilyesfajta „ünneplést” az idei VB-n csak a marokkóiak csináltak, a többi balhé szimpla verekedések szurkolók között. Például az angolok és walesiek Tenerifén vagy az iráni szurkolók, akik egymást verték meg.
Az a baj az európai marokkóiakkal, hogy akik gyújtogattak, törtek-zúztak azok többségében nagyon fiatalok (második-harmadik generációs bevándorlók), akik identitásválságban szenvednek és így fejezik ezt ki. Teljes mértékben elítélendő a tettük, sajnos egy egész nemzetet lejáratták a tettükkel, a marokkói arabok és berberek is szégyenkezve állnak az esett előtt.
„vagy ez a kultúra része?”
Magyarországot állandóan megbünteti az UEFA/FIFA rasszizmus és a szurkolok viselkedése miatt. Akkor a magyar kultúra része a rasszizmus és a tombolás?
én nem tudom a kérdést ezért tettem fel,bizonyos körökben igen.
De azért egy magyar szurkolói vadulást mondjuk egy fradi újpest meccsen nem néz 2 milliárd ember.
Ennyire hülyék, az egesz vilag értesül a degenerációjukról
Mert kulturálatlan paraszt kecskedugók, nem tudnak mit kezdeni egy ilyen sikerrel amit elért a csapatuk.
Engem inkább ez a kettős mérce zavar, a magyar csapat zárt kapus mecset kapott egy molinó miatt, ezek meg felgyújtották fél Brüsszelt és semmi sem történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!