Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A marokkói szurkolók miért...

A marokkói szurkolók miért verik szét Párizst?

Figyelt kérdés

ez normális?főleg győzelem után?

Argentína is szétverte Buenos Airest a győzelem után?

mi lesz ha ma kikapnak?

2022. dec. 14. 19:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert Marokkóban azonnal börtön várna rájuk, így is utazási költséget rászánva nyugodtan szétverhetik Párizst.
2022. dec. 14. 19:44
 2/15 A kérdező kommentje:
de miért törnek ha nyernek?még ha vesztenek oke de az sem de így
2022. dec. 14. 19:53
 3/15 A kérdező kommentje:
vagy ez a kultúra része?
2022. dec. 14. 19:53
 4/15 anonim ***** válasza:
83%
Ez egyfajta ünneplés. Bár valóban értelmetlen és elítélendő
2022. dec. 14. 20:03
 5/15 anonim ***** válasza:
28%
Nem kell olyan messzire menni, itthon is vandálkodnak a "szurkolók". Egy pszichológus biztos el tudná mondani miért, szerintem egy csürhe népség.
2022. dec. 14. 20:12
 6/15 anonim ***** válasza:
23%
Rengeteg marokkói és maga a focicsapatuk is elítéli a gyújtogatást és rombolást. A szurkolók közül is csak egy kis réteg az aki tombol, a békés szurkolók próbálják csillapítani őket, de nyilván a média úgy állítja be az egészet mintha az összes szurkoló ilyen. A marokkóiaknak is ég a pofájuk miattuk, hogy lejáratják a nemzetet.
2022. dec. 14. 20:21
 7/15 A kérdező kommentje:
de másról miért nem közöltek le ilyeneket(a vb alatt)?
2022. dec. 14. 20:54
 8/15 anonim ***** válasza:
38%

Az igaz, hogy ilyesfajta „ünneplést” az idei VB-n csak a marokkóiak csináltak, a többi balhé szimpla verekedések szurkolók között. Például az angolok és walesiek Tenerifén vagy az iráni szurkolók, akik egymást verték meg.

Az a baj az európai marokkóiakkal, hogy akik gyújtogattak, törtek-zúztak azok többségében nagyon fiatalok (második-harmadik generációs bevándorlók), akik identitásválságban szenvednek és így fejezik ezt ki. Teljes mértékben elítélendő a tettük, sajnos egy egész nemzetet lejáratták a tettükkel, a marokkói arabok és berberek is szégyenkezve állnak az esett előtt.

„vagy ez a kultúra része?”

Magyarországot állandóan megbünteti az UEFA/FIFA rasszizmus és a szurkolok viselkedése miatt. Akkor a magyar kultúra része a rasszizmus és a tombolás?

2022. dec. 14. 23:36
 9/15 A kérdező kommentje:

én nem tudom a kérdést ezért tettem fel,bizonyos körökben igen.

De azért egy magyar szurkolói vadulást mondjuk egy fradi újpest meccsen nem néz 2 milliárd ember.

Ennyire hülyék, az egesz vilag értesül a degenerációjukról

2022. dec. 14. 23:43
 10/15 anonim ***** válasza:
76%

Mert kulturálatlan paraszt kecskedugók, nem tudnak mit kezdeni egy ilyen sikerrel amit elért a csapatuk.

Engem inkább ez a kettős mérce zavar, a magyar csapat zárt kapus mecset kapott egy molinó miatt, ezek meg felgyújtották fél Brüsszelt és semmi sem történt.

2022. dec. 16. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!