Marokkó hány góllal veri Portugáliát a mai meccsen?
Figyelt kérdés
Beszéltem egy jósnővel, aki azt mondta, hogy Marokkó fogja nyerni a VB-t!2022. dec. 10. 07:49
13/21 anonim válasza:
hogy szo*kodja mindenki marokkót azt fél éve az emberek 50%a azt se tudta,hogy van ilyen ország,de kíváncsi lennék hány ember látta őket ezelőtt focizni,vagy hányan ismerték a vb előtt a játékoskeretet.Kiesnek a gyászba
15/21 anonim válasza:
Mondom ,hogy Portugálok nyernek 2 vagy 3 góllal :) Rendes játékidőben:)Írtam, hogy Ronaldo nem kezd.ma 14:03 :)
13.:)Tényleg jól mondja:) Rendesen képben van futballban:) Hakimi PSG, Zijes Chelsea, Nesziri Sevilla ,Mazraoui Bayern München, stb.. :)
lol
16/21 anonim válasza:
k.urva ügyes vagy.Nem azt mondtam hogy senki nem tudja hanem hogy a legtöbben nem tudják.Te is mit sorolgatsz itt 4-5nevet
17/21 anonim válasza:
Lol hát ez rip Xdd, már csak 3 perc és kiesnek Krisztiánóék:D xdd
18/21 A kérdező kommentje:
És Marokkó ismét győzött! Világbajnoki címig nincs megállás! :DDDD
2022. dec. 10. 17:58
19/21 anonim válasza:
Továbbjutott Marokkó.
"Kiesnek a gyászba"
Fél keret Európai top bajnokságban játszik.
"emberek 50%a azt se tudta,hogy van ilyen ország". 10-ből öt ember nem tudná hol van Marokkó.
20/21 anonim válasza:
kössz az értelmezést nénje segítek.A kiesnek dolgot benéztem ennyi.
A többit arra vonatkozóan írtam hogy nem értem mi ez a nagy felhajtás körülöttük.Azzal hogy azt írtam 50%nem tudja van ilyen ország,az semmilyen degradálás a CSAPATRA nézve
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!