Brazília kiestett Horvátország ellen a világbajnokságon, szerintetek megérdemelték?
Figyelt kérdés
2022. dec. 9. 18:54
11/21 A kérdező kommentje:
Szerintem azért mondják ennyire Franciaországot, mert nekik van a VB-n az egyik legerősebb játékos állományuk.
2022. dec. 9. 20:58
12/21 anonim válasza:
Brazília nagyon szépen játszott az előző meccseken és jogosan tartotta mindenki az egyik, ha nem a legesélyesebb csapatnak a végső győzelemre, de teljesen megérdemelten nyertek a horvátok.
Akik egy Brazília ellen így képesek védekezni, azok megérdemlik a győzelmet.
13/21 anonim válasza:
A horvátok nem csak ezt, de a végső győzelmet is megérdemelnék végre.
14/21 anonim válasza:
Én sajnálom a kiesésüket. Mindig szep játékot játszottak, de a horvátok jobbnak bizonyultak. Mennyi lelkierő kell ahoz, hogy 106.-ban kapott gól után egyenlítsenek és a 11eseket is jól rúgják meg? Le a kalappal
16/21 anonim válasza:
a gól után lélektanilag nyílván nekik kedvezett a 11es rész,ha az argentinokat is elverik felér egy vb győzelemmel(bár ahogy ma játszottak az argentinok,bűn)
17/21 anonim válasza:
Szerintem 10-ből legalább 7x nyertek volna a brazilok. Neymar gólja zseniális volt. Az első félidő unalmas volt, a másodikban pedig sehol nem voltak a horvátok. Már az előző meccsükön sem mutattak semmit sem. Fegyelmezetten védekeztek, de semmi olyat nem tettek, ami miatt érdemes focit nézni.
18/21 anonim válasza:
Emlékszik még valaki a 80-s évek németek által nyújtott VB vagy EB játékára?
Semmi látványos foci, semmi érdekes, de fegyelem, szervezetség és mentálisan 120%.
1982-ben a VB elődőntőben 3-1 hátrányból hozták fel 3-3 ra a Franciák ellen az utolsó percekben. És a 11-es párbajt megnyerték mivel mentálisan főlényben voltak.
Na ezt játsza ma Horvátország. Sokan utálják, antifocinak tartják, én is, de ez ma nagyon hatékony, főleg az egyeneskiesési szakaszban.
19/21 anonim válasza:
Szeritnem a horvátok már 4 éve is megérdemelték volna a végső győzelmet. Idén örülnék ugyanúgy egy francia-horvát döntőnek, csak ezúton horvát győzelemmel.
20/21 anonim válasza:
Az argentinok felkészültek a horváth taktikából, pont azzal, hogy kivártak majd gyors kontrákkal letámadták őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!