Lehetek-e top játékos?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy szerintetek lehetek-e top játékos focista.18 éves vagyok. Kiskorom óta futballozom, ez a mindenem ebből keresem a kenyeremet most is havi … x összeggel és ebből is szeretnék megélni bár ez másodlagos most….!!! U14-től folyamatosan hívtak be válogatottba U19-es válogatottban fix keret-tag voltam!
(Bejártuk az országokat is ott) Bizalmi kapcsolatot is kialakitottam mar sok edzővel,látnak bennem
Sokat.NB 3 ban focizom es profi szerződésem van. Szerződésem lehárta után egyből külföldre szeretnék menni.
En tudom hogy válhatol és ezért dolgozom minden nap,viszont ti véleményetek szerint nagyon sok akarattal,küzdéssel,kitartással, szakmai szempontból nézve menedzserrel, kijuthatok külföldre? Lehetek vilag klasszis pl?!
18F
A céljaidat eltudod érni hisz vannak csodák. Van egy két olyan magyar játekos aki egészen későn lett felfedezve és most top játékosként külföldöt erősítí.
Válogatottnak az vagyok. Remélem hogy az ebn is ott tudok lenni marciusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!