Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Tippmix! Kinek mennyi volt a...

Tippmix! Kinek mennyi volt a legnagyobb nyereménye és bukása?

Figyelt kérdés
Egész kezdő vagyok,a vb kapcsán kezdtem el a tippmixet, egyenlőre kis téttel. Minden sztori érdekel.

2022. dec. 3. 20:25
1 2
 11/14 NTBS ***** válasza:
0%
Nem tippmixelek.
2022. dec. 4. 18:54
 12/14 anonim ***** válasza:
59%

2 milliót buktam eddig egy meccsen legfeljebb.

7,7 milliót nyertem eddig egy meccsen legfeljebb.

2022. dec. 6. 00:21
 13/14 anonim ***** válasza:
73%

Én kis tétekkel kezdtem, elkezdtem nyerni és mivel az elején minden bejött, egyre többet tettem fel. De aztán jöttek a vesztések is... de már nyertem annyit, hogy beválalljak egy meccsre nagyobb téteket is, max nullázok, ha bejön akkor dupla-tripla stb.

Legnagyobb nyeremények, ami számomra az, az kettő volt. 1.95-ös oddszal 100ezer-re nyertem 195.000-et, de az igazán komoly egy óriási tenisz fordulat volt, 2.65-ös szorzóval 100ezerre nyertem 265.000 ft-ot.

De most a VB alatt láttam, aki 100-al megtett gyengébb csapatot előttem a lottózóban és bejött neki, 4-500.000-es nyerő.

Ezzel kapcsolatban, aki esetleg nem tudná. Nyereményt készpénzben 400.000 ft-ig fizet ki bármelyik lottózó, felette csak utalás. Ha esetleg partnerhez mész (pl dohánybolt), ott 200.000-ig kötelesek kifizetni. De engem már többször elküldtek, hogy üres a kassza...

2022. dec. 14. 14:26
 14/14 anonim ***** válasza:
64%
Azt tanultam meg a fogadások alatt, hogy bármi a szorzó, minden meccs 50-50-ből indul és tényleg bármi lehet. Nagyon vigyázni kell, mibe nyúlsz bele... Sok nyerőm, de fájdalmas bukásom is volt olyan eredményekkel, ami egyszerűen hihetetlen (pl foci, 5 perc alatt fordit x csapat a 90 perc után), és nagyon sok nyerő is úgy jön be, hogy az utolsó pillanatig bármi lehet. PL megrakom a teniszt, már sima nyerő 4-1-nél és onnan szettvesztés vagy rövidítés után győzelem. Egy ilyenből jött a 265 nyerő... de volt olyan ami gyenge 1.1 szorzó után döntetlenig ment és nyertem, de úgy, hogy akire tettem, kb 20 percig szenvedett rövidítésben, egészen hihetetlen meccs volt... Nagyon sok ilyen van...
2022. dec. 14. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!