Kinek szurkolsz holnap ? ⚽️
Én 🇺🇸🇦🇷
(Én politikamentesen nekik, engem a gyűlöletmozdony nem tud beszippantani, kèt év és megint 🇺🇸🤝🇭🇺 lesz, ahogy Trump alatt, de ő ne jöjjön vissza (Bízom benne)
”
Biden csapata kiesett”
És akkor mivan? Németek be se jutottak, sőt sokan még ki se.
Fog már föl hogy ez nem egyenlő, USA kormánya nem sajátította ki a sportot, tudom ezt neked nehéz felfogni.
Bezzeg ha Trump lenne…Tudod én nem mosom össze a politikát a sporttal…és van szabad akaratom, nálam nincs az hogy azt mondom amit a fősodor meg a MegafonTV2hírtv a számba ad, hanem saját érzelmek szetint döntök. Én Trump alatt is nekik szurkoltam és most is.
“ Biden dönti el kik kerülnek a válogatottba, ő válogat. Amerikában így működik”
Mondod te🤡🤡🤡🤡 Ő meg a Soros tudod…meg a Leyen
“ Ne legyél buta, ismered Amerikát.”
Bizony. A butát az játsza aki politikai alapokon szeret egy nemzetet és négy évig imádja ha olyan van, ha meg liberális utána fröcsögve tépi a száját… Megnyugodhatsz Trump vlszg az előválasztáson kikap Florida kormányzójától DeSantistól igaz Trump őt is megfenyegette, érted, a saját társát… Ez a Trump demokrata? Nem, ő ugyan olyan populista illib… Hajrá DeSantis vagy reméljük a demek negujúlnak addig (bár nekem Bidennel sincs bajom, de jó lenne ha újra jó barátság lenne a két orazág között.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!