De Bruyne csak szerintem nem oké?
Én is úgy vagyok vele, hogy legalább kimondta az igazat. Sokkal jobb mint azok a nagyképű fajankók akik azt nyilatkozzák, hogy megnyerik az egészet aztán a csoportból nem tudnak tovább jutni.
De Bruyne ezzel pont, hogy a csapatát védte és nem szégyenítette meg őket olyan kijelentéssel, hogy most aztán érzik, hogy nagyon nagy formában vannak és simán megnyerhetik a vb címet.
"Én azt gondoltam hogyha Belga lennék lehet hamarabb lennék csalódott meg dühös mint fogadnám jól az ilyet"
Szerencsére nem vagy Belga, így nem kell csalódottnak ,és dühösnek lenned a nyilatkozat miatt.
De Bruyne egy intelligens és klasszis játékos, kérdéseket tettek fel neki amire reális válaszokat adott. Jobb lett volna , ha ámítja a szurkolókat?
Akkor most magyarázkodnia kellene. Lenyilatkozta a valós meglátását a jelenlegi Belga, keret kapcsán. Nem kamuzott össze vissza mint ahogy az mostanában megszokott. Szerintem ezzel a csapattársairól is terhet vett le, és nem táplált hiú reményeket senkiben.
De Bruyne a kedvencem játékosaim közé tartozik. Bíztam benne, hogy ennél jobb eredményt érnek el. De ahogy kiderült reálisan nyilatkozott, és a játékuk csak nyomokban hasonlított a 2018-ban látottakra. Én csak tisztelni tudom az őszinteségéért IS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!