Mit szóltatok a női játékvezető trióhoz a Costa Rica - Németország mérkőzésen?
Figyelt kérdés
Milyen benyomást tett rátok ahogy a meccset kezelték?2022. dec. 1. 22:13
2/9 anonim válasza:
A játekvezetéssel nem volt bajom, szerintem magasabb szintet is hozott, mint az afriksi ferfi kollegája. 2es asszisztens nem működött a legjobban, nem egy hiba volt.
4/9 anonim válasza:
3-as én ezt erős túlzásnak érzem. Egy tiszta szögletet nem látott az oldalvonali bíró még a bíró hölgyön nagyon látszott hogy leakarta tudni lap nélkül a meccset pedig volt pár belépő ami sárgát ért volna és férfi bíró tuti rántotta is volna elő rá. Korrektek voltak de az hogy semmi probléma nem volt az vicces számomra.
5/9 anonim válasza:
Volt már ezen a VB nagyon gyengén vezetett mérkőzés. Szerintem ez bőven az átlagon felüli volt a játékvezetői szempontból. Tény, hogy voltak elhanyagolható hibák, és tényleg volt néhány sárgalapot érő szituáció. Nem adta:) és akkor? Mérkőzést befolyásoló hibát nem követtek el. Elemezve, étékelve lesz majd a teljesítményük. Azért egy Argentin - Mexikón megnéztem volna őket. :)De szerintem azt is megoldották volna.
Összegezve, meg vagyok elégedve a játékvezető hölgyek munkájával.
6/9 anonim válasza:
"volt pár belépő ami sárgát ért volna és férfi bíró tuti rántotta is volna elő rá"
. Szóval ez nem játékvezetői felfogás kérdése, hanem az, hogy férfi vagy nő a játékvezető?
Ez számomra vicces...
7/9 anonim válasza:
6-os látom nem sikerült felfogni. Nyilván mivel előtte nem vezetett nő VB meccset nem tudom mással hasonlítani csak férfi bíróval.
8/9 anonim válasza:
A vállas mexikói partjelző többször benézte, és sokszor az volt az érzésem, hogy szerepelni akar. A francia bírónővel meg a másik partjelzővel szerintem nem volt különösebb probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!