Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Csak szerintem unalmas az...

Csak szerintem unalmas az idei VB?

Figyelt kérdés
A nagyobbnak számító válogatottak mintha nem is akarnának focizni, semmi kockázatot nem vállalva, lásd ma angolok, vagy a múltkori argentin meccs. Nem beszélve a sok 0-0-ról. Olyan mintha valami rossz barátságos tét nélküli meccset néznék, egy-két kivétellel, például a franciák meccse, de több a rossz meccs, mint a jó.

2022. nov. 25. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Tényleg szörnyen unalmas.. Több mérkőzésnél is kikapcsoltam a tévét a rendes játékidő vége előtt. Azt hittem, hogy a Japán-Német a legsiralmasabb mérkőzés, erre jött ma az Irán-Wales meccs, a mélypont számomra, véget ért az első félidő és a másodikra nem voltam kíváncsi. Később ledöbbenten olvastam hogy 2 góllal megverte őket az iráni "válogatott". Remélem a negyeddöntőbe már nem fognak ilyen ázsiai afrikai meg arab csapatok bejutni, élvezhetetlen a játékuk a pályán, csak védekeznek megállás nélkül.
2022. nov. 25. 23:03
 2/4 A kérdező kommentje:

Amúgy undorító ez a beparkolják a buszt stílusú játék. De sajnos a legtöbb esetben már ez megy a kisebb csapatok esetében, mert inkább úgy vannak vele, hogy legyen biztos egy pont, minthogy egy 6-0-ás zakóval menjenek haza, ha kinyílnak. Sajnos az ő esetükben ez az egyetlen lehetőség a pontszerzésre vagy a nagyobb arányú vereség elkerülésére.

Megértem egyébként őket, mert ők megteszik, ami tőlük telhető, amit ők tudnak nyújtani, amiért odamennek, azt elérik. Mert ők az esélytelenek nyugalmával fociznak, tisztában vannak vele, hogy nem fognak VB-t nyerni.

Itt a nagy csapatok azok, akik szégyenteljesek. Nincs meg a csúszás-mászás, az akarás, csak az alibizés megy, szereztük egy gólt büntetőből, hú de jó, megvan az 1-0, ez már sima. Lásd: Németország, Argentína. Aztán jön a feketeleves... a kiscsapat vérszemet kap. Egy barátságos meccsen több küzdést lehet látni komolyan a nagyobb nevű válogatottaktól, mint ezen a VB-n.

2022. nov. 25. 23:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Rémálom az egész, a sok 0-0 döntetlennel meg az enyhén szólva vitatható kamu VAR ítéletekkel az élen.
2022. nov. 26. 00:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is. Valószínűleg azért, mert ilyen lehetetlen időpontban rendezik. A játékosok fáradtak, ráadásul 5 helyett csak 4 nap telik el két csoportmeccs között.
2022. nov. 26. 13:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!