Mit szóltok, hogy Orbán "második seregének" a horvát válogatottnak még egy afrikai kis országot sem sikerült elverniük?
Figyelt kérdés
Mivel a magyar válogatott nem jutott ki a vb-re, dacára a magyar fociba beleölt százmilliárdoknak, a vezérünk egy másik seregnek drukkol. Szerintem ezért is volt rajta nagymagyarországos sál.
Orbán a horvátoknak szurkol. De azok egy nyamvadt gólt sem tudtak beszuszmogni Marokkónak, egy harmadik világbeli afrikai ország válogatottjának :D Ezzel bizonyították a teljes alkalmatlanságukat a vb-n.
Mit szóltok hozzá, hogy Orbánnak még ez sem jön össze?
2022. nov. 23. 13:00
1/7 anonim válasza:
Szegény orbán. Tegnap a sál mos meg ez. Én sajnálom...
2/7 anonim válasza:
Sz*arok rá! Ha rendesen és tisztességesen ellátja a munkáját felőlem a románoknak is szurkolhat...
3/7 anonim válasza:
Mit szólnék hozzá, ez játék nincs ezzel semmi baj. 😉
5/7 anonim válasza:
Sport, minden eredmény előfordulhat nincs ebben semmi különös.
Szomszéd ország én is szurkolok nekik.
6/7 anonim válasza:
És? A szerbek még nyerhetnek, ők is a "mi kutyánk kölykei", ráadásul oroszbarátok.
7/7 MDaniel98 válasza:
Ne kössetek szerintem mindent Orbánhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!